Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Binance Launchpool NOTCOİN

Theleoncoin

Korgeneral
Moderatör
Adsız tasarım (28).png


Türkiye 'de NOtcoin' i ilk duyuran forumların başındayız bir çok fenomen bile NFT dönüşümü yapıldıktan sonra kullanıcılarına duyurularını yaptı ve ref gelirleri ile bir şeyler topladılar şimdi ise biz duyurduk size kazandırdık diyorlar.

Notcoin belirsiz bir şey olduğunu belirterek telegram üzerinden oluşturmuş olduğu bir bot ve oyun sistemi ile tıklama başına puan veren bir uygulama olarak hayatımıza girdi. Telegramın ve ton ağının desteği ile büyük bir topluluk oluşturan ve reklam anlaşmaları ile adından kısa sürede söz ettiren notcoin sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda sürekli kendileri ile dalga geçerek bizden bir şey beklemeyin şeklinde açıklamalarda bulundu. Ancak yapmış oldukları bir açıklamada Ton ağının en büyük token lansmanını yapacaklarına dair bir açıklamada da bulunmuşlardı.

Notcoin Mayıs ta listeleneceğini duyurmasının ardından Büyük borsalardan tek tek listeleme haberleri ve etkinlikler gelmeye başladı. Şüphesiz ki en heyecan verici olanı ve Notcoin için en büyük olanı ise Binance listeleme ve launchpool haberi oldu.

Binance Launchpool Nedir?

Binance dünyanın en büyük borsalarından birisi olarak yatırımcılarına çeşitli etkinlikler ve özel projeler ile farklı kazanç imkanları da sunmaktadır. Bunların başında gelen de Launchpool etkinlileri olmaktadır. Launchpool ile Binance kullanıcıları ellerinde bulunan BNB ve FDUSD gibi çeşitli varlıkları kısa süreli stake ederek ödül havuzundan kendilerine düşen payı almaktadır. Bir çok proje bu alanda yatırımcılara güzel kazançlar sağlamaktadır. Binance launchpool programının yeni tokeni İse Notcoin oldu.

Notcoin Launchpool

Binance launchpool alanında Notcoin için 3 günlük bir farm süreci belirlenmiştir. 13/05/2024 tarihinde saat 00:00 UTC itibari ile Farm dönemi başlayacaktır. Farm için kullanıcılar BNB ve FDUSD tokenlerini listeleyerek havuzdan paylarını alabilmektedir.

Notcoin Launchpool Detayları:
  • Token Adı: Notcoin (NOT)
  • Maksimum Token Arzı: 102,719,221,714 NOT
  • Launchpool Token Ödülleri: 3.081.576.651 NOT (maksimum token arzının %3'ü)
  • İlk Dolaşan Arz: 102,719,221,714 NOT (maksimum token arzının %100'ü)
  • Akıllı Sözleşme Detayları: Notcoin
  • Staking Koşulları: KYC gerekli
  • Kullanıcı Başına Saatlik Sabit Limit:
  • 3.637.972 NOT - BNB havuzu
  • 641.995 Not- FDUSD havuzu
Notcoin web sitesi: https://notco.in/
Whitepaper: https://cdn.joincommunity.xyz/notcoin/Notcoin_Whitepaper.pdf
Twiter: https://twitter.com/thenotcoin
Telegram: t.me/notcoin
 
Türkiye 'de NOtcoin' i ilk duyuran forumların başındayız bir çok fenomen bile NFT dönüşümü yapıldıktan sonra kullanıcılarına duyurularını yaptı ve ref gelirleri ile bir şeyler topladılar şimdi ise biz duyurduk size kazandırdık diyorlar.
Derler hoca derler :) burayı takip ediyorlardır.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,248
Mesajlar
61,757
Kullanıcılar
6,700
Son üye
Wolfman0735
Geri
Üst