Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Botlar İle Oturduğunuz Yerden Para Kazanın

zkud

Kıdemli Çavuş
Merhaba Arkadaşlar,

Aviso.bz, Wmrfast.com ve Proficentr.com siteleri için otomatik video izleyerek size ruble kazandıran yazdığım botlarım var. Şu an ben aktif olarak kullanıyorum. Pc başında uzun vakit geçirenler ya da VDS'i olup değerlendirmek isteyenler için kaçınılmaz bir fırsat sunuyorum. Siz işinizi yaparken, onlar arka planda sizin için ruble topluyorlar. Parayı payeer hesabınıza çekiyorsunuz. Oradan binance hesabınıza geçirip, banka hesaplarınıza TL olarak parayı alabilirsiniz.

Her bir sitenin botunu 500 TL olarak satıyorum. Günlük ortalama 1.5 dolar civarı para kazanılabiliyor. Ref kasarsanız daha fazla kazançlar sizi bekliyor. Botu alanlar, başka bir kişiye vererek için kullanmaya kalkarsa, hem kendi hesapları hem verdiği kişinin hesapları kısa ya da uzun vadede ban yerler. Çünkü botları alan kişiye özel olarak, içerisine lisans key'lerini gömerek veriyorum. Botları almak isteyen kişiler, telegram hesabımdan bana ulaşabilirler.

Birkaç uyarıda bulunarak satış konumu açmak istiyorum:

UYARI: Program chrome kullanıyor program açıkken sitelere başka browserlardan giriş yapmayın. Her şey tek sistem üzerine kurulu sitelerde. hem video izleyip hem nasıl surf izliyor radarına yakalanmayın.

UYARI: Yeni kullanıcılar 8 saatten fazla çalıştırmasın bir kaç gün. ilk günden radara yakalanmayın.

UYARI: Arada siteye manuel giriş yapın surf sayfalarını izleyin siteye iyi bir imaj bırakın.

UYARI Sitelere kayıt olduktan sonra email ve telefon onayı yapmadan botları çalıştırırsanız ertesi gün banlanmış olursunuz bu yüzden onayları yapın ve bot olmadığınızı kanıtlayın. Zaten telefon onayı olmadan para çekimi yapılmıyor.

UYARI: Aynı evden bir den fazla üyelik açmayı denemeyin. Vds'e kuracak olanlar, vds sistemlerini biliyorsa kursunlar. Onun dışındakiler kendi kullandıkları bilgisayarlarda kullansınlar.

UYARI: BrowserAutomationStudio kullanılarak oluşturulmuştur. Programda altta mouse hareketleri var senin yerine tıklama yapıyor sadece. programı kullanmasını bilenler ne programı olduğunu iyi bilirler.



Lisanslarda bir süre sınırlaması yoktur. Satılan botları iade almıyorum.

Hile yapmadığınız sürece oturduğunuz yerden temiz para kazanırsınız.

Telegram hesabım: zkud06

Herkese İyi Forumlar.
 
güzel gibi geliyor kulağa. peki botlar patlarsa ne olacak? yani diyelim sizden 500tl verip botu aldık ve bir kaç gün sonra bot patladı. o zaman ne yapıyorsunuz?
 
Gençken. evimde 24 saat çalışan boşta PC varken işime yarayabilirdi. Ben geç kaldım :). Ama satış sonrası devre dışı kalması duruma karşı garantisi olmalı bence de
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,174
Mesajlar
61,219
Kullanıcılar
6,688
Son üye
ABzekh
Geri
Üst