Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Cristiano Ronaldo İtiraz Etti: "Mahkeme Yetkisi Yok

staluer

Kıdemli Üstçavuş

📄 Cristiano Ronaldo İtiraz Etti: "Mahkeme Yetkisi Yok"​


l-vLgMx6QfiskznDNY-T3g.png


Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, ABD Florida Güney Bölgesi Federal Mahkemesi'nde bir dava hakkında karar verilmesini talep eden bir dilekçe sundu. Dava, üç kişi tarafından açılmış olup Ronaldo'nun sosyal medyada dijital varlık yatırımlarını promosyonunu yeterince açıklamadığını ve bu varlıkların menkul kıymet olarak kaydedilip kaydedilmediğini belirtmeden tanıttığını iddia ediyor.

Ronaldo, davanın kendisi üzerinde kişisel yargı yetkisi bulunmadığını savundu. Portekiz vatandaşı olan ve Suudi Arabistan'da yaşayan Ronaldo, iddiaların Florida'da kendisi tarafından gerçekleştirilen herhangi bir eylemden veya beyandan kaynaklanmadığını iddia etti. Ayrıca dilekçede, dava boyunca ileri sürülen her iddianın yasal yeterliliği de sorgulandı.

Dava dosyasında, Ronaldo'nun 2022 Kasım ayında Binance platformunda kendi NFT'lerini tanıttığı kabul edildi, ancak davacıların bu NFT'lerden herhangi birini satın alıp almadıkları belirtilmedi. Ronaldo'nun sosyal medya gönderileri öncelikle bu NFT'leri tanıtırken diğer dijital varlıklara yatırım yapma konusunu ele almadı.

Dilekçe, davayı reddetme veya tahkime zorlama talep ediyor ve davacıların Ronaldo tarafından özellikle neden olunan herhangi bir somut zarara uğramadığını ve menkul kıymetler yasalarını ihlal etmekten veya diğer iddialardan sorumlu tutulması için yeterince gerçekleri ileri sürmediğini iddia ediyor.

#CristianoRonaldo #Dava #ABD #Mahkeme #DijitalVarlık #NFT #Binance #Tahkim #Portekiz #SuudiArabistan
 
Dava açanlar belliki yasal mevzuat açıklarına hakimler ve bariz çakallık peşindeler. Dertleri sinekten yağ çıkartmak o belli..
 
Ronaldo; yapmış olduğu, toplumsal etki oluşturan hareketlerinin bedelini alenen ödüyor.

Adam halâ başarılı olmasına rağmen Avrupa'da gözden çıkarıldı. Hiçbir ödüle aday gösterilmedi. Dünya, her alanda olduğu gibi bu alanda da derin siyasetin etkisinde.

Vesselam, çıkamıyoruz, üç-beş siyonist evangelist kapitalist mazoşist herbokist antihumanist çakalın kıskacından.

Kurtulamıyoruz.
 
Binance NFT olayimdan çok ciddi zarar ettirdi. Özellikle çok fazla mont edilen serilerde para iyice pul oldu. İnsanların buna tepki göstermesi kadar normal birşey yok.

Zamanında Kemal Sunal inşaat şirketinin reklamını reddetmiş. Yarın birgün yaptıkları binalar yıkılırsa vicdani hesabını veremem diye.

Toplumsal anlamda güzel bir görüntü çizdi c.ronaldo ama sonlara doğru sadece paraya bakmaya başladı bence.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,320
Mesajlar
62,276
Kullanıcılar
6,684
Son üye
SpaRRoW41
Geri
Üst