Neler yeni

Dev Şirketler ABD Seçiminde Hilelere Karşı Birleşti

Vonzarovich

Orgeneral
Katılım
18 Eki 2020
Mesajlar
5,646
Çözümler
1
Tepkime puanı
3,139
Puanları
1
Konum
Kocaeli
BNB
0.00000580
Cinsiyet
Erkek
Cointelegraph’ın haberine göre Ripple, Paypal ve Twitter ABD başkanlık seçimlerinden yapılabilecek hilelere karşı irleşen taraşız şirketler bünyesine katıldı. Bilindiği üzere Donald Trump başkan seçildiğinde, Rusya kaynaklı seçime hile karıştırıldığına yönelik pek çok iddia ortaya atılmıştı.

Seçime hile karıştırılmamasına yönelik birleşen şirketlere katılan Ripple ve Paypal kısa süre önce, Paypal’ın kripto paralara yönelik desteğini açıklaması ve Bitcoin, Ethereum, Litecoin gibi kripto para birimleriyle işlem yapacağını açılmasından sonra sert bir karşılıklı açıklamalar zinciriyle karşı karşıya gelmişlerdi. Bunun en temel sebebinin lider kripto paralar arasında oldukça güçlü konumda bulunan Ripple’nin bu listeleme içerisine dahil edilmemesi olarak görülmüştü.

Ripple Ceo’su Brad Garlinghouse tarafından güvenilir ve sağlıklı seçimleri desteklemeyi amaçlayan bu sivil birliğe katılmalarına yönelik olarak yaptığı açıklamada:

“Oy vermenin herkes ve her yerdeki insanlar için güvenli ve erişilebilir olması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle Ripple, demokrasiyi yüzde 100 destekliyor”
şeklinde konuştu.

Bahse konu birlik 936 üyeye sahip ve bünyesindeki şirketlerle beş milyondan fazla çalışana ulaşabiliyor olmasından da faydalanarak, bünyesindeki şirketlerinde esnetmeleriyle ücretli izin ya da esnek çalışma modelleriyle oy vermeye gitmeye çalışanlarını teşvik ediyor. Kısacası oy verebilmek için zaman ulamadığını söyleyen vatandaşlara, vatandaşlık görevlerini yerine getirebilmelerive ülkenin geleceğinde söz sahibi olabilmeleri için gereken desteği sağlıyor.

Tüm bu seçimin gölgesinde Grayscale CEO’u ise kim kazanırsa kazansın asıl kazananın Bitcoin olacağını belirtmişti.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
12,487
Mesajlar
54,353
Kullanıcılar
6,510
Son üye
İlhan
Üst