Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

zor başlayan, kolaya dönen bir maçta fazla yıprandık; bu kadar sarı kart iyi olmadı ama olaylar motivasyonu ve performansı üst seviyeye çıkarabilir, umarım biraz daha takım olmayı başarır, final paslarını biraz daha iyi yaparız
 
Maç Sonucu 🔔

Türkiye 2 - 1 Çekya

Bu sonuçla altı puan toplayıp, F gurubunu ikinci tamamlayarak, son 16 turuna katılmaya hak kazandık. Rakibimiz Avusturya. Bir kez daha haydi Türkiye'm. 🇹🇷
 
Elektrikler olmadığı için maçı izleyemedim sadece takip ettim. Ama sanırım iyi oynamışlar, henüz kötü bir yorum görmedim :D

Avusturya ile denk gelmek kötü oldu. Hollanda maçını izledimde adamlar fena oynuyor :) İşimiz kolay değil...
 
Bana göre şampiyonanın favorisi
Hocam Cenk konusunda haklı çıktık. Eğer Montella Barış Alper'de ısrar etmezse, milli takımın faydasına olur.

Avusturya gerçekten sağlam bir oyun yarzına sahip. Risk almadan en iyi 11 ile maça başlamalıyız. Samet, Abdül, Altay, Barış, Kaan gibi isimlere şans verilmemeli artık.

Zaten bir sürü sarı kart sınırında ya da cezalı duruma düşmüş oyuncularımız var. Şimdi işimiz gerçekten zor.

Turnuva daha yeni başlıyor..
 
Hocam Cenk konusunda haklı çıktık. Eğer Montella Barış Alper'de ısrar etmezse, milli takımın faydasına olur.

Avusturya gerçekten sağlam bir oyun yarzına sahip. Risk almadan en iyi 11 ile maça başlamalıyız. Samet, Abdül, Altay, Barış, Kaan gibi isimlere şans verilmemeli artık.

Zaten bir sürü sarı kart sınırında ya da cezalı duruma düşmüş oyuncularımız var. Şimdi işimiz gerçekten zor.

Turnuva daha yeni başlıyor..
Şans verilmek zorunda hocam çoğuna. Çok fazla cezalı oyuncu var. Altay için konuşmuyorum tabiki. Mert i gördük hocam. Sakin, ne yaptığını bilen, arkadaşlarını yönlendiren, oyunu sakinlestirebilen, gelen toplarda sakinliği, geri pas hastaligimiza rağmen hata yapmayan. Nazar değmesin. Ama milli takımın kalecisi o. Sakat falanda olduğuna inanmıyorum. Böyle sakat kaleci mi olur :)


Barış Alper iyi çalıştı iyi koştu ama istikrar konusunda sıkıntısı va cenk kosmuyor hocam. Oyuna girdiğinden itibaren yürüme ağırlıklı top oynadı. Ama son vuruş açısından yorum yok tabiki. Birçoğunun bütün maç boyunca beceremedigini becerdi demek yanlış olmaz sanırım.


Sahanın her noktasında olan bir ferdiyi biliyorum. Onun kesin ama kesin oynaması lazım.

Orta saha kurgumuzu beğendim. Adam üzerine pres gercekten çok etkili. Ama bakıldığında santrafor olmadan oynamış gibi birseyiz cenk hariç. Yani bir türlü ceza sahasının içine giremedik. Uzaktan çekilen sutlarda hayır yoktu zaten.
 
Arda Güler, Cenk Tosun, Mert Müldür, Kerem Aktürkoğlu, Mert Günok, Ferdi Kadıoğlu, Merih Demiral, Hakan Çalhanoğlu isimlerinden cezalı olan yoksa, Montella da bu adamları oynatırsa, Avusturya için kolay maç olmaz.

İlk onbirin, sekizini yazdım ben. Kalan üç kişiyi de Montella'ya bıraktım. 😁
 
klasik bir söz var; futbolda atanla tutanın iyi olacak! bizde atan yok, forvet fakiriyiz, tutanlarda; devam eden ülkeler içindeki en kötüleri
buna rağmen gruptan çıkmışız, şükür halimize..

bu arada izleyebildiğim grup maçlarında, hakemlerin ceza sahası içindeki formadan tutma, sarılma, itme vb pozisyonlardaki gaddarlıklarına bayıldım. belli bir standarta oturtmuşlar, ne tutmalar, çekmeler oldu hiç birinde penaltı vermediler. faul konusunda ceza sahasını oyunun diğer bölümlerinden ayırmakta çok çok iyiler.
 
Aslında oyunumuzun olmadığını kabul etmekle beraber, diğer favori takımlar da en az bizim kadar sıkıcı oynuyorlar. 24 takım içerisinde grup aşamasında en az 2 galibiyet alan 5 takım var: Almanya, İspanya, Avusturya, Portekiz ve Türkiye. Umutlanmamız gereken durum öyle veya böyle kazanmayı biliyoruz.

Çekya adına ise üzücü oldu. 3 maçın üçünde de rakiplerinden daha iyi oynamalarına rağmen kazanamadılar.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,394
Mesajlar
63,065
Kullanıcılar
6,695
Son üye
obix
Geri
Üst