Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Hergün çekim yaptığım musluk siteleri!!!

Merhaba;

Birçok musluk sitesi arasından kendimce alabildiğim verime göre elediğim birkaç musluk sitesini sizlerle paylaşmak istiyorum. Siteler klasik PTCAD ve Faucet siteleri.
Öncelikle çekim yapacağınız siteye henüz üye değilseniz üzerinden üye olabilirsiniz. Bazı sitelerden sadece faucetpay üzerinden çekim yapabilirsiniz.

Her gün çekim yaptığım 2 adet site;
birçok kez ödeme aldım anında işlem gerçekleşiyor.11 farklı coinden istediğinizi seçip çekim talebi oluşturabilirsiniz.
TRX toplayıp 5 farklı coin içinden istediğinizi seçip çekim talebinde bulunabilirsiniz. Ben sürekli TRX olarak çekiyorum ve anında işlem bekleme süresi yok.

2-3 günde bir çekim yaptığım siteler;

https://r.adbtc.top/800789 en eski ve güvenilir ptc sitelerindendir. Çekim süresi biraz uzun 3 iş günü ancak tık başı en yüksek satoshi miktarı açık ara olan sitedir.​

viefaucet benzeri bir site çekim limiti bir tık yüksek olduğu için 2-3 gün sürebiliyor toplaması ancak çekimde bir sorun yaratmıyor.

Not: Faucetpay den paranızı çekerken XRP kullanmanızı öneririm en düşük FEE ripple da BTC BNB gibi coinlerle çekim yaparsanız yüksek fee ödeyebilirsiniz.
Referans linklerinden üye olursanız mutlu olurum.

Hoşçakalın...
 
forumlarda başlıklar büyük harf olmaz.
düzenlendi.
 
Adbtc ptc sitesidir, açıldığı günden beri aktif kullanıyorum. Bir zamanlar ref al/sat işlemleride kazançlıydı ama bu ara aktif ref denk getirmek riskli. Reklamlarını izleme zorunluluğuda yok, buda; neredeyse sıfır zaman kaybı demek ve günde iki girişile, refsiz ortalama 150 satoshileri görüyorum. TRY olarak anlık 3 lira demek!
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,191
Mesajlar
61,308
Kullanıcılar
6,692
Son üye
erdmkrmn1
Geri
Üst