Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

PulseBitcoin (PLSB) Nedir?

Genel Amacı
Güvenli ve verimli bir değer transferi sağlamayı amaçlayan bir kripto paradır.
Kripto Para Tam Adı
PulseBitcoin
Kripto Para Kısa Adı
PLSB
Madencilik Var mı?
Evet
Çıkış Tarihi
2023
Web Sitesi
https://pulsebitcoin.com

mehmetce

Üstçavuş
PulseBitcoin (PLSB) Nedir.JPG

PulseBitcoin (PLSB) Nedir?
PulseBitcoin (PLSB)
, güvenli ve verimli bir değer transferi sağlamayı amaçlayan bir kripto paradır. PulseBitcoin, hızlı ve güvenli işlemler yapabilen Ethereum blockchain üzerinde inşa edilmiştir. Bu makalede, PulseBitcoin'in özellikleri ve avantajları ve potansiyel kullanım alanları incelenecektir.

PulseBitcoin (PLSB) Özellikleri

PulseBitcoin, diğer kripto paralardan farklı olan birçok önemli özelliklere sahiptir. Ana özelliklerinden biri hızlı işlem hızlarıdır. PulseBitcoin işlemleri saniyeler içinde onaylanır, günlük işlemler için idealdir. Bu hızlı onay süresi, yüksek blok oluşturma hızı ve yüksek ölçeklenebilirlik kombinasyonu ile elde edilir.

PulseBitcoin'in diğer bir özelliği ise yüksek güvenlik seviyesidir. PulseBitcoin, yüksek güvenlik ve değişmezlik seviyesiyle bilinen Ethereum blockchain üzerinde inşa edilmiştir. Bu, değer transferi için idealdir. PulseBitcoin ayrıca, kullanıcıların fonlarının hacking ve hırsızlıktan korunmasını sağlamak için gelişmiş şifreleme tekniklerini kullanmaktadır.

PulseBitcoin'in en önemli avantajlarından biri hız ve verimliliktir. Hızlı onay süreleri, günlük işlemler için idealdir ve yüksek ölçeklenebilirlik, aynı anda işlenen birçok işlemi mümkün kılar. Bu, PulseBitcoin'i hızlı ve verimli bir değer transferi yöntemi arayan perakendeciler, işletmeler ve bireyler için idealdir.

PulseBitcoin'in çıkış tarihi 2023'tür ve şuan için sadece Uniswap' da listelidir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,264
Mesajlar
60,771
Kullanıcılar
6,703
Son üye
egecpp
Geri
Üst