Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Tangled.com - Tangled Social ile Millix Kazan

foryoubtc09

Başçavuş
Tangled Social, kullanıcıların içerik paylaşarak, video yükleyerek, beğeni ve yorum yaparak Millix adı verilen kripto para birimi kazandıkları sosyal medya platformudur.

Millix nedir?

millix, hız, ölçek, enerji verimliliği ve basitlik gibi temel ilkeleri kullanarak sıfırdan inşa edilmiş merkezi olmayan bir kripto para birimidir.

Tangled Social, dünyadaki her ülkeden ve milletten insanlarla kolayca tanışmanızı sağlar. Bunu yaparken de; sitede aktif olduğunuz ortalama her 10 dakika için size 50.000 millix verir, eğer Tangled Browser ile giriş yapmışsanız kazançlarınız iki katına çıkar.

Tangled Social’da, yorum yapmak, içerik paylaşmak, beğeni atmak, farklı etkileşimlerde bulunmak ve grup kurmak için millix’e ihtiyacınız vardır. Diğer kullanıcılara millix’i bahşiş olarak verebiliyorsunuz. Bu sizi korkutmasın harcadığınız milix fazlasıyla geri dönüyor.

Birkaç yorum yapıp, bir içerik paylaştıktan hemen sonra hesabımda 0,10 usd değerinde millix birikti.

tongled resim.png


Sitede henüz ref gelirleriyle alakalı net bir bilgi yok ama ortaklık programı mevcut. Ref linkimden üye olursanız sevinirim, ayrıca birbirimize destek olmak için abone olmayı ve kullanıcı adınızı yazmayı unutmayın.

Üye olmak için tıklayınız
site linki:tangled.com
 
kullanacak olanlar tangled browser ile giriş yaptığınızda her 10 dakika için 100,000 millix diğerleriyle 20,000 millix veriyor.

https://swapland.io/ köprüsüyle alım yapılabiliyor, https://millix.com/ sitesinden btc karşılığı al/sat yapıldığı yazıyor ama kyc istediği için henüz test etmedim,

ayrıca site içi market bölümünden alım ve satım işlemleri polygon ağı üzerinden USDC karşılığı yapılmakta, gerekli olan hesap doğrulamasıdır;

Sell your Millix for USDC stable coin. When you sell, a payment of USDC will be sent to you on the Polygon network .

Account verification is required for selling millix.

anlık kur ile;

1,000,000 mlx= 0.00000422 btc= $0.17
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,398
Mesajlar
63,083
Kullanıcılar
6,695
Son üye
obix
Geri
Üst