Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

TEA Token Ön Satışı

Theleoncoin

Korgeneral
Moderatör
GRL8izRX0AAcy4O.jpg


Son dönemlerde piyasada köpek ve kedi harici meme tokenlerde ciddi bir hype olduğu görünüyor. BEER token ön satışına katılmayan daha doğrusu unutan ben bu sefer unutmazsam katılmayı düşündüğüm bir ön satıştan bahsedeceğim(YTD)

Çay severleri bir araya toplamayı düşünen TEA token yönetimi çayın faydalarından ve mutluluğundan bolca bahsederek özellikle biz Türk lerin milli içeceği çaya vurgu yapıyor.Bir meme token olmasına rağmen detaylı yol haritası belirlyen TEA token her biri 72 saat sürecek olan 5 ön satış periyodu belirlemiş durumda her ön satış için belirlenen sürede miktarların satılmaması durumunda o satış periyodu için belirlenen tutarlar yakım adresine gönderilecek toplamda 38,888 SOL luk bir havuz belirlenmiş durumda bu miktar bittikten sonra ön satış adresine sol gönderilmemesi talep ediliyor.

Ön satış işlemleri resmi sitede yapılacak olan duyurulmasının ardından teameme.wtf sitesinde görünecek olan belirtilen Presale adresine THE PHANTOM WALLET'tan 250 $SOL'a kadar göndermeniz gerekmektedir. Herhangi bir kilit bulunmayan TEA token ön satışın bitmesinin ardından 72 saat içinde dex platformda listelenecek.

Detaylar için resmi site https://teameme.wtf/

teayol1.JPG
teayol2.JPG



tea1.JPG
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,409
Mesajlar
63,190
Kullanıcılar
6,700
Son üye
Lazusagi
Geri
Üst