Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

TON Ağında Hızlı Bir Şekilde Meme Token Oluştur ve Listele

Theleoncoin

Korgeneral
Moderatör
Ton son dönemlerin en hızlı gelişen platformlarının başında yer almaktadır. Bu gelişmesinde telegramın ve özellikle son dönemlerde telegram üzerinde geliştirilen projelerin de katkısı oldukça büyüktür. Ton ağı son dönemde gelişen projeleri sayesinde ethereum gibi layer1 ağını işlem sayısı bakımından öne çıkmaktadır.

Son geliştirilen GAS Pump ton ağında meme token geliştirmek isteyenlere büyük kolaylık sağlamaktadır. Kullanıcılar telegram üzerinden hizmet veren app ile bir kaç saniye içerisinde kendi meme token projelerini başlatıp piyasa işlemlerine açabilmektedir.

Gas Pump telegram botunu çalıştıran kullanıcılar create alanına tıklayarak 30 saniye içinde token oluşturma işlemine başlayabilmektedir.
1

Bu alanda kullanıcılar oluşturacakları token adını piyasa etiketini ve açıklamasını yazabilmektedir. Bunun yanında tokeni için resim eklemeside bu alandan yapılabilmektedir. Bunun yanında telegram duyuru kanalı ve chat kanalı linkleride bu alandan tokene tanımlanabilemktedir. Oluşturulan mem tokenlker otomatik olarak 1 milyar sabit arz ile üretilmektedir. ve direkt olarak GASPUMP uygulaması üzerinden işlemlere başlamaktadır. Token oluşturma için ise oldukça düşük bir miktar 0,3 TON fee ücreti ödenmektedir. Yaklaşık olarak 30 saniye içinde tokeniniz piyasaya girmeye hazırdır.
1

GASPUMP ile kendi meme token projenizi başlatmak için ise aşağıda belirtilen bağlantıyı kullanabilirsiniz.
https://t.me/gasPump_bot?start=ref=1204398467

Kendi Meme token projemi bu sistem üzerinden oluşturup deneme yapacağım ve forum üzerinden bilgi vereceğim.
 
Hiç bir halt anlamadım ama kendi tokenimi oluşturdum benim tokenden adam 1 tonluk aldı 1.80 tona sattı o kazandı bende bir şey yok 🤣 YTD ben bile almadım
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,409
Mesajlar
63,179
Kullanıcılar
6,700
Son üye
Lazusagi
Geri
Üst