Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

staluer

Kıdemli Üstçavuş
🌟 Elon Musk'in kripto para birimlerine olan desteği yaygın olarak biliniyor, ancak yaklaşan X Payments hizmeti herhangi bir şekilde kripto para birimlerini içermeyecek veya desteklemeyecek. Fintech şirketleri ve hizmetlerinin çoğunun kripto para birimlerini desteklemeye başlamasıyla birlikte, iddia edildiğine göre bu yıl piyasaya sürülecek X'in Venmo benzeri ödeme hizmeti bu dalgaya katılmayacak.

🔍 Elon Musk ve Kriptoya Hayır Diyor!
Bloomberg'in Fortune aracılığıyla yayınladığı rapora göre, Elon Musk'ın yakında piyasaya sürülecek X Payments hizmeti hakkındaki yeni belgeler, şirketin kripto para işlemleri eklemeyeceğini veya desteklemeyeceğini gösteriyor. Şirket, hizmetin lisansları ve planları hakkında 11 eyalete ve düzenleyicilere sunduğu son 350 sayfalık belge ve e-postaları içeriyor.

📸 Maine'e sunulan belgelerde şirket, X üzerinde dijital varlıkların bir cüzdana depolanmasına veya kripto para birimlerinin gönderilmesine veya alınmasına "herhangi bir planının olmadığını" belirtti. Bloomberg'e göre, Facebook'un 2019'daki girişimi, sosyal medya platformlarının tarih boyunca kripto para işlemlerini entegre etmede zorluklar yaşadığını gösteriyor.

🚀 Bu Yıl Sonunda Geliyor: Venmo Benzeri Servis!
Elon Musk ve X, kripto para birimlerine olan desteğiyle bilinse de, platformun yaklaşan fintech hizmetinde bunu desteklemeyecek, bu da "her şey uygulaması" için bir özellik eksikliği demek.

📈 Musk'ın sosyal medya platformu olan Twitter'da aktif bir üye olduğu zamanlarda kripto para birimlerine olan desteğiyle tanındı. Daha önce Tesla EV'leri ve ürünleri için Bitcoin ve Dogecoin alımlarına izin verdi, ancak sonraları BTC'yi madencilik için kömür kullanımı sebebiyle bıraktı.

💬 Dogecoin'in babası olmasa da, Musk, 2021'de ralli yaptığı zamanlardan beri onun büyük bir destekçisi oldu. O zamandan beri kripto yatırımlarını satmadı ve özellikle DOGE konusunda sesli bir destekçi oldu. Ancak, bu inançları, yaklaşan lansmanı bu yıl için tahmin edilen X Payments için kripto para işlemleri eklemeye cesaret edecek kadar yeterli değil gibi görünüyor.

#ElonMusk #XPayments #KriptoPara #Fintech #Venmo #Tesla #Bitcoin #Dogecoin #Blockchain #Teknoloji #Haberler #Finans #TeknolojiHaberleri #ÖdemeHizmetleri #ElonMuskHaberleri #KriptoHaberleri #Güncel #MemeCoin #DOGE #YeniTeknoloji #ParaTeknolojileri
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,387
Mesajlar
63,025
Kullanıcılar
6,695
Son üye
obix
Geri
Üst