Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Yeni çekiliş Youtube @rezervasyon (2015)

Ajiba

Uzman Çavuş
Herkese selamlar. Yeni hafta için yeni bir çekiliş yapalım dedik :)


Turizm sektörüne yönelik jenerik ve projelik bir username ile 2015 tarihli kanalımızı bu forumda çekilişe katılan bir arkadaşımıza hediye edeceğiz. Kanal alt kanaldır, tertemiz, ihlalsiz bir mazisi vardır. Yapmanız gereken sadece gönderi altına; " çekilişe katılıyorum" yazmak.

Konu açıldıktan 48 saat sonra çekilişe katılım tamamlanır. Ortada bir hakkaniyetsizlik olmaması adına @SatoshiTURK hocamın yada uygun gördüğü bir yönetici arkadaşın bu gönderi altına "çekilişe katılıyorum" mesajı yazarak katılım sağlayan forum üyeleri arasında yapılacak çekiliş sonucu belirlenen kişiye kanalı ücretsiz hediye edeceğim. Kanal alt kanaldır, mazisi temizdir. Şimdiden kazanacak arkadaşa hayırlı olsun :)
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_2024-05-06-15-22-35-170-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-05-06-15-22-35-170-edit_com.android.chrome.jpg
    42.4 KB · Görüntüleme: 5
kodyazilimci daha uygun gibi benim kendi kanalım var ama ben biraz 180 aboneyi geçemedim bir türlü yakında ama güzel bir CleanArchitecture yada MicroServices serii sine başlarsam sanırım olabilirim gibi umuyorum.
teşekkürler bu arada.
 
kodyazilimci daha uygun gibi benim kendi kanalım var ama ben biraz 180 aboneyi geçemedim bir türlü yakında ama güzel bir CleanArchitecture yada MicroServices serii sine başlarsam sanırım olabilirim gibi umuyorum.
teşekkürler bu arada.
Çok abone istiyorsan hocam, sözüm ona, maymunluk yapman lâzım! Aklı başında işlere de, aklı başında insana da talep yok artık. Alem ucuz şovmenlerin, saçma sapan işlerin peşinde malesef.. 🤬

Yabancı bir yazarın (adını hatırlamıyorum) şöyle güzel bir sözü aklıma geldi: "Küçük insanların gölgelerinin, büyük olduğu yerde, güneş batıyor demektir."
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,242
Mesajlar
61,733
Kullanıcılar
6,699
Son üye
xxyelis
Geri
Üst