Neler yeni

Airdrop ve ön satış planlaması için öneriler?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ajiba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam iyi akşamlar. Bende bir proje üzerine çalışıyorum.

Pinksale' de ico düşündüm ilk etapta. Henüz kararsısım. Misal yatırımcı ve ekip gözüyle harman yapınca şunlar benim olmazsa olmazım. Twitter'da ne kadar etkinler..

Hergün aktif olmaları ve yatırımcılarına biz buradayız ve projemize sahbiz imajı veriyorlar mı? Akabinde dolaşımda ki ve toplam arzı white paperında şeffaf ve açık bir şekilde belirtilmiş mi? Ekibin elinde% de kaçı mevcut ona bakarım.

Bir ekibin elinde%15 sen fazla olmamalı olursa emin olun bu asla topluluğa hitap etmez. Bilinki malı boşaltıp basıp gideceklerdir yada halı altı süpüreceklerdir.

Beyaz kağıtta planlamalarına değinmişler mi buda çok önemli bir husus. + smart chain ağında tek tek cüzdanları ve holdersları incelerim. Transfer süreçlerini en ince ayrıntısına kadar takip ederim incelerim.

Burn olayı benim için önemlidir. Vergilendirme sistemlerine bakarım. Akabinde Certik Sertifikası var mı? Yoksada bir girişim yada ilerleme süreci var mı ona bakarım.

Certik çok önemlidir. Ekibin bilgi ve tecrübesine bakarım. Telegram grupları ne kadar aktif? İlgi alakaya bakarım. Web sayfasına bakarım. Kısa-Uzun-Orta vade olarak ne kadar kalmam gerektiğinin planlamasını bu yol haritasına göre çizerim. Sürçü lisan ettiysem affola. Projenizde başarılar dilerim.

Pinksale' de ico düşündüm ilk etapta. Henüz kararsısım. Misal yatırımcı ve ekip gözüyle harman yapınca şunlar benim olmazsa olmazım. Twitter'da ne kadar etkinler..

Hergün aktif olmaları ve yatırımcılarına biz buradayız ve projemize sahbiz imajı veriyorlar mı? Akabinde dolaşımda ki ve toplam arzı white paperında şeffaf ve açık bir şekilde belirtilmiş mi? Ekibin elinde% de kaçı mevcut ona bakarım.

Bir ekibin elinde%15 sen fazla olmamalı olursa emin olun bu asla topluluğa hitap etmez. Bilinki malı boşaltıp basıp gideceklerdir yada halı altı süpüreceklerdir.

Beyaz kağıtta planlamalarına değinmişler mi buda çok önemli bir husus. + smart chain ağında tek tek cüzdanları ve holdersları incelerim. Transfer süreçlerini en ince ayrıntısına kadar takip ederim incelerim.

Burn olayı benim için önemlidir. Vergilendirme sistemlerine bakarım. Akabinde Certik Sertifikası var mı? Yoksada bir girişim yada ilerleme süreci var mı ona bakarım.

Certik çok önemlidir. Ekibin bilgi ve tecrübesine bakarım. Telegram grupları ne kadar aktif? İlgi alakaya bakarım. Web sayfasına bakarım. Kısa-Uzun-Orta vade olarak ne kadar kalmam gerektiğinin planlamasını bu yol haritasına göre çizerim. Sürçü lisan ettiysem affola. Projenizde başarılar dilerim.

hepsi birbirinden değerli maddeler gerçekten bak ben bunları hep atladım 🙂 harikasınız gerçekten

Mike Dirnt GIF by Green Day

Harika bir anlatım ile çok değerli görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bizimle paylaştığımız için çok teşekkür ederim 😍 🙏

Uyarılarınızı mutlaka dikkate alacağım 🙂

Sizler yazınca farkettim ki; kendim bazılarını çok aktif kullanmadığım halde projemizde mutlaka olmalılar diye yaygın ve popüler sosyal medya ağlarında sayfalarımızı oluşturmuştum. Eş zamanlı Instagram, Twitter ve Facebook sayfalarımızda full aktif yayında olsakda Telegram, YouTube ve TikTok'u daha çok yönlendirme amaçlı kullanıyordum. Artık onlarıda eşzamanlı paylaşımlara dahil etmem gerekli olduğunu farkettirdiniz. Bizde gereğini yerine getirmeye başlayacağız 🙂

Tekrar teşekkürler ☺️

geri alım garantisi bana her zaman saçma gelmiştir.
insanlar bu sektöre riske edebilecekleri yatırımlarla girmek zorundalar - kimse kimseye geri alım garantisi vermemeli.

diyelimki geri alım garantisi verdiniz , o kadar çaba emek, maliyet |olmadı diyelim ? herkese iademi yapılacak ? o halde sizin kaybınızı kim karşılayacak.

bu sektörde geri alım garantisi gibi bir saçmalık görmedim ben.

daha önce yapanlarıda gördük 🙂 bilenler bilir.
bunun örneğini yakın zamanda STC de yaşamıştık...

Aslında muhtemelen yine İlkiz o geri alım taahhütü konusunda ☺️ Daha önce bu tashütü veripde sözünü tutan varmı samimi olarak ifade edeyim bilmiyorum. Zaten taahütü verme sebebimde birinden gördüğümden değil, projeme inancımdandı.

Gerçi geçen haftalarda bir karışıklık yaşayıp o taahhüt tweet'i öne tutturmayı iptal edeyim derken retweet'i geri alacağıma gönderiyi yanlışlıkla silmişsemde durumu farkedip o an hemen ekran görüntüsünü kaydedip tekrar gönderi yapmıştım. O gün bugün değişen olmadı. O günde projeme güveniyor ve arkasında idim o projemi farklı nedenlerden işlevsiz hale dönüştürüp bu yeni projeye geçiş yapmışsamda yine aynı şekilde güveniyor ve arkasındayım düşüncesi idi aslında durum ama sanırım bu durum yanlış anlaşıldı 🙂 Farklı açılardan duruma bakışınızı ifade eden görüşlerinizi paylaştığınız için hepinize tekrar teşekkür ederim.

Screenshot_2024-05-11-11-23-56-610-edit_com.android.chrome.webp

Bir görüşte ben ekleyim. Kendi adıma. Proje yöneticisini bilmek isterim. Kimdir ? Hani ev adresini bilmeme gerek yok ama vazgeçilmez bir sosyal medya profiline mi sahip, yoksa at kullan bir sosyal medya profil ile mi projesini yönetiyor.. Kim oldukları belirsiz anonim ekipli ve yöneticili projelere; istediği kadar popüler olsun, anlık al sat dışında (o da belki, piyasanın o anki durumuna göre) yatırım cüzdanımda yer vermem. Anlık trade için alsamda asla uzunu bırak orta vade bile cüzdanımda tutmam. Olası kötü durum senaryosu halinde kendime bir muhatap isterim karışımda. Bu da benim kriterim 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.683
Kullanıcılar
6.897
Son üye
Ali4533
Geri