Neler yeni

Airdrop ve ön satış planlaması için öneriler?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ajiba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu işlerde benim için bir tane anahtar kelime var: güven.

Yolun başında, ortasında ya da sonunda farketmez. Güven verdiği sürece her proje büyüme, çığa dönüşme potansiyeline sahip.
Kesinlikle aynı düşüncedeyim. Sadece projem bazı da değil kendim yatırım yada al sat yaparken bile öncelikle güven olayına bakarım. O yüzdende projemizde öncelikli hedefim zaten o güveni hakedebilmek kendi adıma (projemiz adına) zaten. Ki benim yada başkasının projesinde o güven elde edilebilirse zorlukların tamamı olmasa bile yarıdan çoğu aşılmış olur. Böylece proje daha kolay geliştirilebiliyor çünkü destek alınınca enerji bölünmesi olmuyor Ksine sinerji ve şevk de beraberinde artıyor.

Merhabalar.

Proje önemli. Amacınız nedir, herhangi bir soruna veya anlaşmazlığa ya da zorluğa, zorunluluğa çözüm olabiliyor musunuz? Çözümünüz ucuz mu pahalı mı?

Proje alanında tek misiniz? Tek değilseniz en iyi olacak mısınız?

Ekipteki her bireyin önceki iş ve oluşları önemli. Kimsiniz, ne yaptınız; ne kadar ve nasıl yaptınız? Yapabildiniz mi?

Bunlar topluluk üyelerinin baktığı ilk bilgiler. Doğal olarak topluluk çok çok önemli. Topluluğu kendinize inandırmalı, güvendirmelisiniz. Onlar arkanızda durduğu sürece siz ilerlersiniz. Arkanızda durmaları için dürüst, çalışkan olmanız da yetmiyor, topluluğa kazanç sağlamalısınız. İnsanlara para dağıtıp onları kendime bağlayayım düşüncesi de olmaz. Gelecek vaadetmelisiniz.

Gelecek vaadeden proje özelliklerini de arkadaşlar çok iyi bir şekilde belirtmişler. Hepsi birbirinden değerli yorumlar. Herkesin eline sağlık.

Hayırlı olsun. 👍

Merhabalar.

Proje önemli. Amacınız nedir, herhangi bir soruna veya anlaşmazlığa ya da zorluğa, zorunluluğa çözüm olabiliyor musunuz? Çözümünüz ucuz mu pahalı mı?

Proje alanında tek misiniz? Tek değilseniz en iyi olacak mısınız?

Ekipteki her bireyin önceki iş ve oluşları önemli. Kimsiniz, ne yaptınız; ne kadar ve nasıl yaptınız? Yapabildiniz mi?

Bunlar topluluk üyelerinin baktığı ilk bilgiler. Doğal olarak topluluk çok çok önemli. Topluluğu kendinize inandırmalı, güvendirmelisiniz. Onlar arkanızda durduğu sürece siz ilerlersiniz. Arkanızda durmaları için dürüst, çalışkan olmanız da yetmiyor, topluluğa kazanç sağlamalısınız. İnsanlara para dağıtıp onları kendime bağlayayım düşüncesi de olmaz. Gelecek vaadetmelisiniz.

Gelecek vaadeden proje özelliklerini de arkadaşlar çok iyi bir şekilde belirtmişler. Hepsi birbirinden değerli yorumlar. Herkesin eline sağlık.

Hayırlı olsun. 👍
Harika yorum, öneri ve durum analizi için çok teşekkür ederim 😊 🙏

Şu ana dek düşüncelerini bizimle paylaşan tüm arkadaşların görüş, öneri ve tavsiyelerini önemsiyor, projemize mümkün olduğunca adapte etmeye çalışıyoruz 🙂 herkese tekrar teşekkür ederim 😍

Yeni bir fikir üzerinde düşünen ya da yeni bir projeye başlayacak benim gibi bir çok arkadaş için hangi konulara dikkat edeceğimizi gösterecek çok faydalı bir başlık olmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Fikir yeni fikirlere sebep oluyor 🙂 Bu konuda yorum yapıp önerilerde bulunan arkadaşlar sağolsunlar, sayelerinde gözümden kaçan pek çok önemli detayı fark ettim 🙂 Hem onlara tekrar teşekkür eder hemde size ve tüm proje çalışmasına girilecek arkadaşlara başarılar dilerim 😊

Ek olarak bazı arkadaşlar özellikle belirtmişlerdi. Topluluk, topluluk, topluluk . Çok haklılar ama sadece düz sosyal medya yeterli değil. Misal projenizi tanıtmak için Huobi, Binance ve daha pek çok borsanın kendi içinde topluluklarında var. Oralarda topluluk kurallarına uyarak yapacağınız paylaşımlar hedef kitlenize %100 erişim imkanı sunar, mutlaka kullanın derim .)

📲 https://app.binance.com/uni-qr/cpos/8393447019362 🦅

Hocam herşey söylenmiş neredeyse benim aklıma şu geldi. Eğer kripto influencerlar ile reklam anlaşması yapacaksanız yabancılara yapın. Türklerin yaptığı shilleme'ye veya projelere yabancılar pek sıcak bakmıyor ve yatırım yapmıyor.

Ve birde meme coin yayınlama sürecinde ve sonrasında kendinizi ve ekibinizi tanıtmayın tam olarak olgunlaşıp ileri süreci gördükten sonra gösterseniz daha iyi olur. Baskı ve yıpranmamanız açısından

Hocam herşey söylenmiş neredeyse benim aklıma şu geldi. Eğer kripto influencerlar ile reklam anlaşması yapacaksanız yabancılara yapın. Türklerin yaptığı shilleme'ye veya projelere yabancılar pek sıcak bakmıyor ve yatırım yapmıyor.
Evet oradaki sorunda şu 🙂 kendim kurumsal sosyal medya yönetimleri yaptığım için sistemdeki durumları biliyorum çok büyük çoğunluğu o hesapların (yerli, yabancı farketmiyor) bot takipçi bot beğenili ve bot yorumlular. O yüzden reklam verilecekse bile çok iyi analiz edilmeli hesap. Zira fiyatlandırmayada gönderi başı 50-100 dolardan başlıyorlar 😂 şaka gibiler bir de botlar... Her gün 3-5-10 ayrı hesapla geliyorlar "Hello sir.. " ( :

Forum istatistikleri

Konular
13.683
Kullanıcılar
6.897
Son üye
Ali4533
Geri