Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Bitcoin Sohbet ve Yorumları

Bir süredir bunlardan bahsediyorduk forumda. Bundan sonra da böyle devam edecek. Nelere yatırım yapılır, neler yapılmaz çok net anlaşıldı bu arada.

Yatırım Tavsiyesi Değildir
Nisan ayı performansları birçok coin için gerçekten belirleyici olacak.

bitcoinin global anlamda tepki almadığı sürece muazzam bir düşüş beklemiyorum he yatırımcıların çoğu paralarını çekerse veya ülkelerde bitcoin kullanımına karşı vergi yükümlülüğü kullanım alanı kısıtlaması gelirse o zaman düşüş gerçekleşebilir aksi taktirde emin adımlarla ilerler..

Merhaba arkadaşlar. Bu açtığım konu özel bir konu olsun. Bu konu altına yapacağınız yorumlar Bitcoin'in hareket yönleri hakkındaki düşüncelerinizi barındırsın.

Aşağı veya yukarı yönlü her hareketi canlı olarak değerlendirebileceğimiz bu konuya fikir sahibi herkesi davet ediyorum. Haberlerinizi, grafiklerinizi, analizlerinizi, bilgilerinizi, al-sat sinyallerinizi... Aklınıza gelebilecek her türlü etkileşimi burada paylaşabilirsiniz. Lütfen fikirlerinizi belirtmekten çekinmeyin. Başarılar.

Merhaba arkadaşlar. Bu açtığım konu özel bir konu olsun. Bu konu altına yapacağınız yorumlar Bitcoin'in hareket yönleri hakkındaki düşüncelerinizi barındırsın.

Aşağı veya yukarı yönlü her hareketi canlı olarak değerlendirebileceğimiz bu konuya fikir sahibi herkesi davet ediyorum. Haberlerinizi, grafiklerinizi, analizlerinizi, bilgilerinizi, al-sat sinyallerinizi... Aklınıza gelebilecek her türlü etkileşimi burada paylaşabilirsiniz. Lütfen fikirlerinizi belirtmekten çekinmeyin. Başarılar.
Bitcoin'in gidişi gidiş değil arkadaşlar

bence kısa süreli inişler yaşanacak ama genel olarak 2 yıl içinde Bitcoin'in değerini çok yüksek görüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.

bence kısa süreli inişler yaşanacak ama genel olarak 2 yıl içinde Bitcoin'in değerini çok yüksek görüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
ben çok garip 7 aydır çöküş bekliyorum ve 7 aydır inatla çıkıyor baktıkça sinirleniyorum 🙂

Genel grafiğe baktığımızda bazı düşüşler yaşanmakta ve bu durumdayken çoğu amatör yatırımcı satmaya yöneliyorlar ama genel grafik hep yükselişte diyebiliriz. 2-3 yıl içerisinde Bitcon'i çok iyi yerlerde görüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.

Merhaba sadece duyumdur ve yatırım tavsiyesi değildir bildiğim tek şey 400 bin dolar civarına çıkacağıdır. Sadece tahminden ibarettir.simpson çizgi filminde bitcoin icin sonsuzluk işareti verilmiştir.bu ara 30 40 bin dolar civarına gerileme yapabilir diye bi analistten duymuştum ama hep birlikte bakıp göreceğiz

Forum istatistikleri

Konular
13.681
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri