Neler yeni

Bitcoin Sohbet ve Yorumları

Merhaba arkadaşlar. Bu açtığım konu özel bir konu olsun. Bu konu altına yapacağınız yorumlar Bitcoin'in hareket yönleri hakkındaki düşüncelerinizi barındırsın.

Aşağı veya yukarı yönlü her hareketi canlı olarak değerlendirebileceğimiz bu konuya fikir sahibi herkesi davet ediyorum. Haberlerinizi, grafiklerinizi, analizlerinizi, bilgilerinizi, al-sat sinyallerinizi... Aklınıza gelebilecek her türlü etkileşimi burada paylaşabilirsiniz. Lütfen fikirlerinizi belirtmekten çekinmeyin. Başarılar.
Yanlış zamanda aldım malesef

Kripto para borsasında en önemli en can alıcı nokta kendi şahsi fikrim iyi bir analiz yapmak. Bunun için araştırma yapmak gerekiyor. Öncelikle bu işten anlayan birileriyle çalışmak lazım ki kazanmamız daha fazla olsun bende yaklaşık iki senedir bu sektöre kafa yoruyorum ve bitcoinde çok karım oldu bunu da sitelerde, forumlarda gezinerek güzel analizlerden yardım alarak başardım bence bitcoin bir seneye kalmaz 1milyonu bulur kendi şahsi fikrim bu

Ufak tefek düşüşlere aldırmamak lazım. Piyasayı canlandrmak için bazen böyle şeyler gereklidir. Bence bitcoin önünde sonunda yükselmeye devam edecektir.

Açıkçası bitcoin düşsede düşmese de benim için pek önemli dil lakin bir süre sonra bitcoin değer kaybedebilir
Sizin için önemli olmayan bir konu hakkında neden fikir beyan ediyorsunuz? Değer kaybetne ihtimali fikrine nereden inandınız? Dayanaklarınızla açıklasanız keşke.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir ama bitcoin daha önce de olduğu gibi bu kadar düşme yapmıştı sonra zamanla toparladı böyle anlarda kesinlikle panik satışı yapilmamali bitcoin kısa bir sürede kendini toparlayacakir

Forum istatistikleri

Konular
13.681
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri