Neler yeni

Bitcoin Sohbet ve Yorumları

bitcoin dogecoin etheryum yanı kısaca kripto paralar ileri dönemde daha çok değerleek düşebilirmi tabiki ama ben araştırmalarıma göre yüseliceni düşünüyorum.
Araştırmalarınıza forumumuzda yer vererek bizi de aydınlatabilirseniz müteşekkir kalırız.

Valla benım dusuncem Bıtcoının dusmesı yonunde. Cunku Bıtcoın yukseldıkce altcoınler dusuyor ve bu da yatırım yapan ınsanlar ıcın bır kayıp 😀 Cunku altcoınler hala bagımsız olmadıkları ıcın Bıtcoının yukselmesı zarar verıyor. Benım sahsi dusuncem budur arkadaslar.

Bitcoin şuan güncel olarak yüksek bi düşüş içinde hatta genel olarak hepsi düşüşte alınıp bi kaar elde edinebilir ama tabiki riskli bir olay araştırmadan almak analiz yapmadan almak saçma

Valla benım dusuncem Bıtcoının dusmesı yonunde. Cunku Bıtcoın yukseldıkce altcoınler dusuyor ve bu da yatırım yapan ınsanlar ıcın bır kayıp 😀 Cunku altcoınler hala bagımsız olmadıkları ıcın Bıtcoının yukselmesı zarar verıyor. Benım sahsi dusuncem budur arkadaslar.
Çoğu altlar btc ile birlikte düştü, Btc artsa altlar için dert düşse ayrı bir dert

Hafta içi rekorlar tazeleyip 64 bin doları geçen Bitcoin cumartesi gününden beri sert bir şekilde düşmeye devam ediyor. %10luk bir değer kaybeden Bitcoin, alt coinlerin de çakılmasına neden oldu. Peki bitcoin neden böyle düşüşe geçti? Medyada bu konuyla ilgili çok fazla düşünce var ama hangisi bunun asıl sebebi bilinmiyor şuanlık.

Geçmişte olduğu gibi bitcoinin aniden değerini yükseltip yatırımcıların daha fazla yatırım yapmaya teşvik ettiler öyle de oldu ama birden sert bir düşüş yaparak yatırımcılar zarara girdi diyebilirim. Tekrar yükselir mi yoksa böyle düşmeye devam mi eder diye soracak olursanız benim kendi fikrim 49-50 bin dolar bandına kadar gerileyip sonra yavaş yavaş artmaya devam edecek. Ama Elon Mask gibi kişiler bunu etkileme ihtimali de çok fazla.

Forum istatistikleri

Konular
13.681
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri