Neler yeni

Bitcoin Sohbet ve Yorumları

BTC dominansın kademeli düşmeye devam etmesi önce demirbaş kripto paralara etki ediyor ki bence (VeChain, XRP, PancakeSwap ve Binance Coin bundan en iyi nasiplenenler oldu) sonra genelde yeni altsezona işaret ediyor. Sizin fikriniz nedir hocam? 🙂
Arada forumda 3 aydır alt sezonu başladı diyoruz ya hocam. Bazen arkadaşlar işte 9 Nisan, 20 Nisan filan diyorlar ya. Eğer dominans iyi incelenirse Ocan 2021'den beridir düşüş var. Hem de kademeli değil, tam düşüş.

Bu demek oluyor ki aslında altlar için sinyaller ta o gün. 104 gün önce verildi. Sadece yavaş hareket ettikleri için çoğu kişi farkına varamadı; fakat bu gün geldikleri nokta ile 104 gün önceki nokta incelendiğinde fark hemen ortaya çıkıyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Bu demek oluyor ki aslında altlar için sinyaller ta o gün. 104 gün önce verildi. Sadece yavaş hareket ettikleri için çoğu kişi farkına varamadı; fakat bu gün geldikleri nokta ile 104 gün önceki nokta incelendiğinde fark hemen ortaya çıkıyor.
bunu ciddiye alıyorum

bunu ciddiye alıyorum
Hatırlarsan burada çok konuştuk şu an mesajı bulamam. Altcoinler için yavaş ve hissettirmeden yükseliş olacak. Kimse ralli beklemesin, diye yorum yapıyorduk. İşte kanıtı. 🙂

"Altın yumurtlayan tavuk kesilmez" fikrine tamamen katılıyorum. Bitcoin ve türevleri kısa sürede çok para kazanmak isteyenlerin tam olarak istediği şey. İstedikleri kadar kazanmayı da dalgalar oluşturarak başarırlar. Bu düşüş dalgası olmasaydı balinalar sattıklarını daha ucuzdan nasıl alacaklardı? 42 binden satıp 40 binden almak adamlara yetmiyor. Daha derin düşürüp daha çok alım yapacaklar ve daha çok yükseltecekler.

Bitcoin'de ana yön zaten hep yukarı. Bu gün gerçekleşen 10 bin dolarlık düşüş çook küçük bir kanal.
Kesinlikle katılıyorum.Yaptıkları strateji tutuyor malesef.!

Benim kendi düşüncem düşüş yaşaması yönünde.Yada tam tersi biraz daha yükselecek.Ne olacağını zamanla göreceğiz.Joe Bıden en son el atıyordu bu işe bakalım neleri etkileyecek??

Merhaba arkadaşlar. Bu açtığım konu özel bir konu olsun. Bu konu altına yapacağınız yorumlar Bitcoin'in hareket yönleri hakkındaki düşüncelerinizi barındırsın.

Aşağı veya yukarı yönlü her hareketi canlı olarak değerlendirebileceğimiz bu konuya fikir sahibi herkesi davet ediyorum. Haberlerinizi, grafiklerinizi, analizlerinizi, bilgilerinizi, al-sat sinyallerinizi... Aklınıza gelebilecek her türlü etkileşimi burada paylaşabilirsiniz. Lütfen fikirlerinizi belirtmekten çekinmeyin. Başarılar.
(ytd) Ben bitcoinin artık ani düşüşlerle yatırımcılarını uzaklaştıracağını sonradan yeni bir patlamaya yaşayacağını düşünüyorum. Geçenlerde arkadaşlarımın korkudan eli ayağına dolanmış ellerindeki bitcoinin büyük bi kısmını satarak zararı aza indirmeye çalıştılar. Yaşadıkları korku yüzündende bidaha uğraşmayacaklarını söylediler. Buna benzer durumu yaşayan yüzlerce kişi olduğunuda düşünürsek yine büyük balinalar kazanacak bitcoin yatırımcıları azalacak. Tabi bu benim şahsi düşüncem ben bu işin uzmanı değilim yanlış düşünüyorsam yanıt yazıp bilgilendirirseniz beni çok mutlu olurum.

Yatırım tavsiyesi niteliğinde yorumlar yasaktır bu yüzden YTD eklemelisiniz.
Bence bitcoin bu sert düşüşten sonra yukarı yönlü hareketi olacağını tahmin ediyorum.Çünkü o sert düşüle kaybedilen parayı hafif düzeltemler ile geri toplaması gerekiyor.

Forum istatistikleri

Konular
13.681
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri