Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Bitcoin Sohbet ve Yorumları

Hocam ben kısa al-sat gibi işlemlerde genellikle birikim- dağıtım indikatörünü çok sık kullanıyorum. Bugün 08-12 saatleri arasında bu indikatör ile fiyat arasında bariz bir uyuşmazlık vardı ki bu duruma haftada en fazla 2-3 defa belki rastlanıyor. Görünce de bir kamikaze dalışı yapıyoruz haliyle.

Belirttiğim saat dilimleri arasında fiyat yükselirken veya hemen hemen aynı seviyelerde iken birikim dağıtım aşağılara doğru hareket etti sürekli, kısaca bir şekilde satışlar yapıldı (kırmızı noktalar hattı). şimdi ise 31100-200 civarı ise birikim - dağıtım sinyalleri tekrar birikim üretmeye başladı. Bence 1-2 bin puanlık bir hareket kapıda ..aşağı yada yukarı ?

Ekli dosyayı görüntüle 1945
Bana aşağı olacak gibi geliyor. Bu kez 4 saatlik grafiğe odaklandım. Çok kritik bir yerde. Ve uzun ca bir süredir yatay izliyor.

Haftanın son günü olmasından ve tüm hafta düşüş meyilli hareket etmiş olmasından yeni açılacak haftalık mum kırmızı açılacak. Bitcoin için asıl önemli olan önümüzdeki hafta yapacağı hareketler.

Peki hocam,uzun süredir yükselirken bir dirençle karşılaşıyor. Bunun da düşüşünde etkisi olabilir mi?
Yükseliş esnasında aşağı yöneldiği son noktayı biz kendimizce direnç diye adlandırıp örneklendiriyoruz. Dirençler hayali seviyelerdir; fakat o seviyeler yatırımcının hayalinde çok yer edinirse grafik üzerinde somutlaşır ve çalışmaya başlar. Evet düşüşler üzerinde bunun etkisi var.

Bence bu piyasanın aşırı çalkantılı olması çok normal birincisi Covid-19 ikincisi Madenciler üçüncüsü de reklamlardır.

Covid-19 ile beraber insanlar evlerine kapandı ve çoğu insan teklonojiyi daha çok kavradı. Covid-19 ile gelen işsizlikler Bitcoine hem Yatırım Hem de Madencilerin çoğalmasına yol açtı. Elinde küçük bir Donanım Bile olan çoğu kişi Madencilik yapmaya başladı Bazıları bunun çok meşakatli olduğunu öğrendi ve bıraktı bırakan kişilerin yerine yenileri geldi Tabi Reklamları unutmamak lazım eline bilgisayar alan herkesin önüne reklam çıkar bu reklamların çoğu Bitcoin veya başka sanal para birimidir. yani şuan hem bitcoine giren çok hem de bu işin meşakatli olduğunu 1 ay önce öğrenen kişilerin bırakma isteği çok.

Bence bu piyasanın aşırı çalkantılı olması çok normal birincisi Covid-19 ikincisi Madenciler üçüncüsü de reklamlardır.

Covid-19 ile beraber insanlar evlerine kapandı ve çoğu insan teklonojiyi daha çok kavradı. Covid-19 ile gelen işsizlikler Bitcoine hem Yatırım Hem de Madencilerin çoğalmasına yol açtı. Elinde küçük bir Donanım Bile olan çoğu kişi Madencilik yapmaya başladı Bazıları bunun çok meşakatli olduğunu öğrendi ve bıraktı bırakan kişilerin yerine yenileri geldi Tabi Reklamları unutmamak lazım eline bilgisayar alan herkesin önüne reklam çıkar bu reklamların çoğu Bitcoin veya başka sanal para birimidir. yani şuan hem bitcoine giren çok hem de bu işin meşakatli olduğunu 1 ay önce öğrenen kişilerin bırakma isteği çok.
genel kanı bu yönde zaten.

29231$ desteğini test edip buradan aldığı güçle tekrar yukarı yöneldi ve şu an bu seviyeyi tekrar denemek istiyor. Düşüş bir süre daha devam edebilir; fakat burayı bir kez daha test ettiğinde 28377$ desteği ile karşılaşıp tekrar yukarı kalkabilir. Satış baskıları devam ediyor. İşler zor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

---29231$ desteğini test edip buradan aldığı güçle tekrar yukarı yöneldi ve şu an bu seviyeyi tekrar denemek istiyor. Düşüş bir süre daha devam edebilir; fakat burayı bir kez daha test ettiğinde 28377$ desteği ile karşılaşıp tekrar yukarı kalkabilir. Satış baskıları devam ediyor. İşler zor. --

@sahinadm hocam alttaki kişiyle var mı bir bağlantınız ?

Kim olduğu hakkında bir fikrim yok ama bir analist yorumu daha..
Analist Crypto Hunter, ''Bitcoin için kritik bir alanda olduğumuzu belirterek, “4 saatlik grafikteki sarı alanı kaybedersek 28130'a düşeceğiz. ''

---29231$ desteğini test edip buradan aldığı güçle tekrar yukarı yöneldi ve şu an bu seviyeyi tekrar denemek istiyor. Düşüş bir süre daha devam edebilir; fakat burayı bir kez daha test ettiğinde 28377$ desteği ile karşılaşıp tekrar yukarı kalkabilir. Satış baskıları devam ediyor. İşler zor. --

@sahinadm hocam alttaki kişiyle var mı bir bağlantınız ?

Kim olduğu hakkında bir fikrim yok ama bir analist yorumu daha..
Analist Crypto Hunter, ''Bitcoin için kritik bir alanda olduğumuzu belirterek, “4 saatlik grafikteki sarı alanı kaybedersek 28130'a düşeceğiz. ''
Bağlantım yok hocam. Nereden yazmış bunu?

Farklı analizlerin aynı sonuca varması güzel. 🙂

Ben bundan sonra, Bitcoin analizlerimi paraya ihtiyaç duyduğum zamanlara göre yapacağım. Arkadaş, ne zaman paraya ihtiyacım olsa ve Bitcoin bozdurmak zorunda kalsam düşüyor. Keza, diğer kripto paralar için de durum pek farklı değil. 🙄 🤔

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri