Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Bitcoin Sohbet ve Yorumları

O, bu, şu .....
Tamam piyasada fiyatlar düşüyor veya bir ileri bir geri hareketler yapıyor, tamam.... Ama mal satılıyor mu ? Bırakın mal satılmasını , piyasadan mal alınıyor gözüküyor.. Ben demiyorum, birikim-dağıtım göstergesi söylüyor...

Grafik saatlik... Üste fiyatlara ve altta dagıtım -birikim göstergesine bakın , yorumunuzu yapın...?

Ekran Görüntüsü (1413).webp

O, bu, şu .....
Tamam piyasada fiyatlar düşüyor veya bir ileri bir geri hareketler yapıyor, tamam.... Ama mal satılıyor mu ? Bırakın mal satılmasını , piyasadan mal alınıyor gözüküyor.. Ben demiyorum, birikim-dağıtım göstergesi söylüyor...

Grafik saatlik... Üste fiyatlara ve altta dagıtım -birikim göstergesine bakın , yorumunuzu yapın...?

Ekli dosyayı görüntüle 1980
Saatlik grafikte AL sinyalleri geldi hocam. Toparlanır ama kalıcı olması gerekiyor. Günlük düşüş trendinde saatlik yükseliş trendlerinin çok etkisi olmuyor genelde. Kalıcı olmadan ilerleme olmaz.

Saatlik grafikte AL sinyalleri geldi hocam. Toparlanır ama kalıcı olması gerekiyor. Günlük düşüş trendinde saatlik yükseliş trendlerinin çok etkisi olmuyor genelde. Kalıcı olmadan ilerleme olmaz.
Hocam grafikler kullanılan indikatörlere göre farklı şeyler söyler biliyorsunuz. Fakat birikim- dağıtımın tek yorumu var .. Piyasa 28 binlere indiğinde dahi bir dünya mal alınmış.Sonraki günlerde kafayı her aşağı eğişinde yine devam etmiş alımlar. Ciddi toplanıyor görüntüsünde .Bakalım nereye kadar...

Ekran Görüntüsü (1431).webp

Hocam grafikler kullanılan indikatörlere göre farklı şeyler söyler biliyorsunuz. Fakat birikim- dağıtımın tek yorumu var .. Piyasa 28 binlere indiğinde dahi bir dünya mal alınmış.Sonraki günlerde kafayı her aşağı eğişinde yine devam etmiş alımlar. Ciddi toplanıyor görüntüsünde .Bakalım nereye kadar...

Ekli dosyayı görüntüle 1998
Evet. Bu konuyu daha önce de konuşmuştuk. Düşüş ve hacim arasında pozitif korelasyon var.

Evet. Bu konuyu daha önce de konuşmuştuk. Düşüş ve hacim arasında pozitif korelasyon var.
Teknik analiz vs. değil hocam anlatmak istediğim.... Son bir haftada , bitcoin fiyatı düşse de ciddi alım yapılmış, yükselse de ciddi alım yapılmış, neredeyse fiyat hareketinin yönünü hiç umursamadan, ucuz pahalı demeden her fiyatta ciddi alım yapılıyor. Görüntü net olarak bu . Bilmediğimiz bir şey mi var yoksa başka hesaplar mı yapılıyor bilinmez.

Teknik analiz vs. değil hocam anlatmak istediğim.... Son bir haftada , bitcoin fiyatı düşse de ciddi alım yapılmış, yükselse de ciddi alım yapılmış, neredeyse fiyat hareketinin yönünü hiç umursamadan, ucuz pahalı demeden her fiyatta ciddi alım yapılıyor. Görüntü net olarak bu . Bilmediğimiz bir şey mi var yoksa başka hesaplar mı yapılıyor bilinmez.
Tamam anladım. Bilmediğimiz çok şey var evet. Haber sitelerine servis edilmeyen onlarca gelişme var. Biz bunları bilemeyiz tabii. Verilere de bakacak olursak yapılan alımların hareketlerle ilgilenmeden yapılması güven, treni kaçırmak kaygısı gibi etkenleri de geri planda bırakıyor. Piyasanın gizemi işte.

Kısacası Bitcoin'in fiyatını düşürmek için olumsuz haberler yapılırken piyasadaki Bitcoin'i topluyor birileri. Fiyatı düşürmek için manipülasyon yapıyorlar yani.

Kısacası Bitcoin'in fiyatını düşürmek için olumsuz haberler yapılırken piyasadaki Bitcoin'i topluyor birileri. Fiyatı düşürmek için manipülasyon yapıyorlar yani.
böyle diyerek kendimizi kandırmaya çalışıyor olmayalım?
kendimize dolaylı yoldan bahaneler üretiyor olmayalım?
ya gerçekten düşünüyorsa haberler doğru ise?

bence düşecek 🙂

bence düşecek 🙂

Dün anlattığım senaryonun gerçekleşmesi için hazırlıklar yapılıyor. Öyle bir yerdeki @SatoshiTURK, düşüş bekleyenler ile yükseliş bekleyenler de kendilerine yorum payı çıkarabilirler.

bence düşecek 🙂
Sencesini biliyoruz hocam 🙂

Yatırım işinde şans faktörü de var, risk faktörü de. İnsan kendini iyi bir yatırım olduğuna inandırmazsa o araca yatırım olmaz zaten.

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri