Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Bitherin [ BTH ] Coin Nedir ?

Genel Amacı
Daha erişilebilir olması ve Vitalik buterin'in söylediği gibi mobil node'lar gelecekte.
Kripto Para Tam Adı
Bitherin
Kripto Para Kısa Adı
BTH
Madencilik Var mı?
Evet
Çıkış Tarihi
20/08/2020
Web Sitesi
https://bitherin.com
Proje güzele benziyor. Website'nin sade bir tasarıma sahip olması daha iyi. Desteğe burdayız hocam 🙂
proje gün sonunda hak ettiği değeri görecektir fakat şimdiden duyurusunu yapalım istedik, bu yüzden sizlerden gerçekten destek bekliyoruz hocam 🙂

Bugün iki kez boş bildirim geldi. Ekranda sadece Bither yazıyor. Üzerine dokununca uygulamayı ya da bildirimi açmıyor. Ben sonradan uygulamaya girip baktım ama her hangi bir değişiklik ya da bildirim yoktu, uygulama içersinde.

Ya bu arada ben de Bihter diye okudum bu gelen bildirimi. Ekranla 20 saniye boş boş bakıştık. "Bihter diye bildirim mi olur" diyerek kilitlendim 20 saniye ekrana. Bu neciymiş diye baka kaldım boş boş.. 😁

Bugün iki kez boş bildirim geldi. Ekranda sadece Bither yazıyor. Üzerine dokununca uygulamayı ya da bildirimi açmıyor. Ben sonradan uygulamaya girip baktım ama her hangi bir değişiklik ya da bildirim yoktu, uygulama içersinde.

Ya bu arada ben de Bihter diye okudum bu gelen bildirimi. Ekranla 20 saniye boş boş bakıştık. "Bihter diye bildirim mi olur" diyerek kilitlendim 20 saniye ekrana. Bu neciymiş diye baka kaldım boş boş.. 😁
@HatoriChise

Forum istatistikleri

Konular
13.827
Kullanıcılar
6.948
Son üye
SukruEmre
Geri