Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Bitherin [ BTH ] Coin Nedir ?

Genel Amacı
Daha erişilebilir olması ve Vitalik buterin'in söylediği gibi mobil node'lar gelecekte.
Kripto Para Tam Adı
Bitherin
Kripto Para Kısa Adı
BTH
Madencilik Var mı?
Evet
Çıkış Tarihi
20/08/2020
Web Sitesi
https://bitherin.com
Bitherin uygulaması günübirlik görevler haricinde günde 108 puan kazım yapıyor. İşsizlikten katıldığım botların günlük puanlarının çetelesini çıkarırken bu tespiti yaptım 🙂

Şuan da bütün görevleri yaparsak ne kadar bither kazanıyoruz. Büyük ödül 10.000 diyordu ama kazanabildiğim sadece 6700 (2 referansım var)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-09-02-20-06-55-813_org.telegram.messenger.webp
    Screenshot_2024-09-02-20-06-55-813_org.telegram.messenger.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_2024-09-02-05-06-31-424_org.telegram.messenger.webp
    Screenshot_2024-09-02-05-06-31-424_org.telegram.messenger.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 6
Büyük ödül çalışma şekli şu şekilde.
ilk davet ettiğiniz kullanıcıda 1 - 10.000 arası rastgele bir BTH kazanırsınız.
bu sistem sonraki her 10.ncu davetinizde tekrar eder.
yani 1.nci arkadaşınız 10.ncu arkadaşınız, 20.nci arkadaşınız ve katları.

Ben de malesef çok geç başladım ama şu an 10 bindeyim. Tabii bunda, uygulama bildirimi gelir gelmez, hemen kazmaya başlamamın etkisi büyük. Bu şekilde kayıp minimum oluyor. Tabii görevleri de eksiksiz yapıp, üstüne ref de kasınca kazanç katlanıyor.

Bugün mesela üç tane büyük ödül bildirimi geldi uygulamadan. Şu an bu görevler üzerinde çalışıyorum.

Devamkee.. 👍

Ben de malesef çok geç başladım ama şu an 10 bindeyim. Tabii bunda, uygulama bildirimi gelir gelmez, hemen kazmaya başlamamın etkisi büyük. Bu şekilde kayıp minimum oluyor. Tabii görevleri de eksiksiz yapıp, üstüne ref de kasınca kazanç katlanıyor.

Bugün mesela üç tane büyük ödül bildirimi geldi uygulamadan. Şu an bu görevler üzerinde çalışıyorum.

Devamkee.. 👍
bu büyük ödül olayı ne? arada uygulama arada telegram dan giriyorum

Forum istatistikleri

Konular
13.635
Kullanıcılar
6.885
Son üye
ordu1
Geri