Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Bitherin [ BTH ] Coin Nedir ?

Genel Amacı
Daha erişilebilir olması ve Vitalik buterin'in söylediği gibi mobil node'lar gelecekte.
Kripto Para Tam Adı
Bitherin
Kripto Para Kısa Adı
BTH
Madencilik Var mı?
Evet
Çıkış Tarihi
20/08/2020
Web Sitesi
https://bitherin.com
Bu konuda öncelikle başarılarınızın devamını dilerim biz başlamıştık test sürümüne şimdi yeniden mi başlıyoruz ne yapmamız lazım elimizden geleni yapalım çorbada az da olsa tuzumuz olsun daha iyi yerlere gelsin

Bu konuda öncelikle başarılarınızın devamını dilerim biz başlamıştık test sürümüne şimdi yeniden mi başlıyoruz ne yapmamız lazım elimizden geleni yapalım çorbada az da olsa tuzumuz olsun daha iyi yerlere gelsin
yo yeniden başlamya gerek yok test sürümünde teste katılan arkadaşlara güzel bir dağıtım yaptık 🙂 bir değişiklik yok bu şekilde devam ediyoruz 🙂
teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

Dağıtım derken ne gibi bir dağıtım bana birşey gelmedi hiç?
testte her tıklamada 128 adet coin veriliyordu 🙂 bunu kastettim.
yani tier 1 sadece teste katılan arkadaşlar içindi.

şuan her claim işlemi 14 coin veriyor.

bu büyük ödül olayı ne?
Hocam Pazartesi günü Bitherin uygulamasından üç tane bildirim geldi. Birincisi maskot tasarlayın, ikincisi YouTube'da tanıtın, üçüncüsü de sosyal medyada reklam yapın şeklindeydi. Bu görevleri tamamlayana ödül verilecek şeklinde bildirimler geldi.

Ama;

Üzerine tıkladığımda uygulama açılıyor ancak detay görünmüyordu @SatoshiTURK @HatoriChise .

Hocam Pazartesi günü Bitherin uygulamasından üç tane bildirim geldi. Birincisi maskot tasarlayın, ikincisi YouTube'da tanıtın, üçüncüsü de sosyal medyada reklam yapın şeklindeydi. Bu görevleri tamamlayana ödül verilecek şeklinde bildirimler geldi.

Ama;

Üzerine tıkladığımda uygulama açılıyor ancak detay görünmüyordu @SatoshiTURK @HatoriChise .
mobil uygulama tarafı sürekli güncelleniyor bu gibi problemleri takip ediyoruz.
bugün güzel bir güncelleme atacağız, dark mode gibi özellikler ekledi @HatoriChise.
bildirime tıklayınca linke gitme özelliği eklenecek gelecekte.

Ama;

güncelleme yayınlandı 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.635
Kullanıcılar
6.886
Son üye
Geldimgeldimpatlama
Geri