Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

İnci Token hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gokbel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar, İnci sözlük, inci caps ve uludağ sözlük'ün kurucularından İsmail Alpen ve Serkan İnci "İnci Token" adlı yeni bir token çıkarıyorlar.

Resmi sitesini inceledim, globale açılma hedefleri var ve özellikle 8-9 milyonluk sosyal medya da ellerinde bulunan bir kitle var gerek twitter gerek facebook gerekse de instagram hesapları ile.

Oluşturdukları diğer girişimleri ile de İnci Token'i destekleyeceklerini söylüyorlar, İnşaat şirketinden yazılım ve sosyal medya girişimlerine kadar birçok markaları var.

Ve ekosistemin içinden gelen ekosistemi çok iyi bilen isimler. Sizce geleceği ne olur neler düşünüyorsunuz?

İlk kez sizden duyuyorum. İnci'nin kazançları ve sermayesi oldukça yüksek diye biliyorum. İyi marketingle her proje bir yerlere gelebilir tabi, ama benim ilgimi çekmedi.

ben şahsi konuşuyorum.. kendim yatırım yapmam sebebi ise : gelecekte ne işe yarayacağı meçhul...
detaylı araştırmadım zaman bulabilirsem araştıracağım.

Son düzenleme:
Globale açılma hedefleri var denmiş. Şimdilik açıklamalarına bakınca pek yeterli bulamadım. Haberle alakalı yorumlara da bakınca insanlarda pek merak uyandıramamışlar gibi görünüyor.
bende aynı düşüncedeyim
öyle üstünden bir inceleyim dedim doyurucu elle tutulur bir şey yok ortada.

Merhaba arkadaşlar, İnci sözlük, inci caps ve uludağ sözlük'ün kurucularından İsmail Alpen ve Serkan İnci "İnci Token" adlı yeni bir token çıkarıyorlar.

Resmi sitesini inceledim, globale açılma hedefleri var ve özellikle 8-9 milyonluk sosyal medya da ellerinde bulunan bir kitle var gerek twitter gerek facebook gerekse de instagram hesapları ile.

Oluşturdukları diğer girişimleri ile de İnci Token'i destekleyeceklerini söylüyorlar, İnşaat şirketinden yazılım ve sosyal medya girişimlerine kadar birçok markaları var.

Ve ekosistemin içinden gelen ekosistemi çok iyi bilen isimler. Sizce geleceği ne olur neler düşünüyorsunuz?
Serkan inci'yi neredeyse 10 senedir takip ediyorum ve okuyan, araştırmacı bir kişiliği olduğu aşikar. Ayrıca bu konuları da yakından takip ettiğini biliyorum. Eğer şansları biraz yaver giderse ilerleyebileceğini düşünüyorum.

Token gelecek evet, ama diğerlerinden (piyasaya çıkıp unutulup gidenlerden) ayırt edici bir fark görmedim. Açıklamaların tamamında hitap ettikleri kitlenin büyüklüğünden bahsediliyor ancak bir tokenin başarılı olabilmesi için tek kriter bu değil.
Ayrıca 2022 yılında hayata geçirmeyi planladıkları NFT projeleri de var.
Açıkçası NFT projesinden umutluyum ama token konusunda pek umutlu değilim.
Yatırım tavsiyesi değildir.

İlk kez sizden duyuyorum. İnci'nin kazançları ve sermayesi oldukça yüksek diye biliyorum. İyi marketingle her proje bir yerlere gelebilir tabi, ama benim ilgimi çekmedi.
ben şahsi konuşuyorum.. kendim yatırım yapmam sebebi ise : gelecekte ne işe yarayacağı meçhul...
detaylı araştırmadım zaman bulabilirsem araştıracağım.
Token'in piyasada tutunabilmesi için ayırt edici bir hizmet sağlaması gerekiyor ve araştırdığım kadarıyla farklı bir özellik sunmuyor. Bundan dolayı pek rağbet göreceğini sanmıyorum. YTD
Globale açılma hedefleri var denmiş. Şimdilik açıklamalarına bakınca pek yeterli bulamadım. Haberle alakalı yorumlara da bakınca insanlarda pek merak uyandıramamışlar gibi görünüyor.
Token gelecek evet, ama diğerlerinden (piyasaya çıkıp unutulup gidenlerden) ayırt edici bir fark görmedim. Açıklamaların tamamında hitap ettikleri kitlenin büyüklüğünden bahsediliyor ancak bir tokenin başarılı olabilmesi için tek kriter bu değil.
Ayrıca 2022 yılında hayata geçirmeyi planladıkları NFT projeleri de var.
Açıkçası NFT projesinden umutluyum ama token konusunda pek umutlu değilim.
Yatırım tavsiyesi değildir.

1634841246208.webp

Daha şimdiden reklam ve sponsorluk anlaşmaları yapmaya başlamışlar.

Sanırım diğer tokenlardan ayıran en büyük özellikle CapsNFT vs İnciAds projeleri olacak. Caps ve Entry'ler NFT formatında İnci Token ile satılabilecek ve İnciAds'de İnci Token ile grubun sosyal medya ve sözlük mecralarına firmalar reklam verebilecek.

İsmail Aplen'in telegram da yazdığı şu mesajda dikkat çekiciydi:

"Dostlar, biz global işler yapan ve global networkü olan insanlarız. Hedefimiz de Türkiye dışı kesinlikle.
Siz ilk adımlarımızı atarken arkamızda durursanız, biz proje sahipleri olarak To the moon felsefesi ile her adımı atacağız.
16 yıldır dijital sektörün içerisindeyiz. Hayatımız bu. O yüzden başkaları gibi olmazsa cafe açarız, çiçek satarız gibi bir kafa yapımız yok. Başarmak zorundayız. Var olduğumuz sürece İnci Token’ı pushlayacağız.
İnci Token bir evladımız.
Bize güvenin."

Forum istatistikleri

Konular
13.700
Kullanıcılar
6.898
Son üye
xenfocus
Geri