Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

İnci Token hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gokbel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hem Baskonia hem F1 ekibi McLaren. Uluslararası çapta baya etkili sponsorluklar bence. Bu kadar globale açılmış başka bir türk borsası yok şuan.
Aynen, dünyada Formula 1 ve Euroleague takip eden 10 kişiden 6'sının Bitci'den haberi var şu an.

Degisik kulüplere sponsor olmalarının önemi yok. Bitci borsasi kurallara uymadan bitci ve fan tokeni basan yatırımcısına resmen aci cektiren bir borsa. O yuzden ne kadar uzak o kadar iyi

Resmi Twitter hesabından yapılan son açıklama: "İnci Token 0.30₺’den arz edilecek. İnci Sözlük olarak İnci Token değeri 7 katı olan 2.1₺’yi geçmeden ve de global bir borsada yayınlanmadan 1 tane bile INCI token satmadan tutacağımızı (HODL) taahhüt ediyoruz."

Resmi Twitter hesabından yapılan son açıklama: "İnci Token 0.30₺’den arz edilecek. İnci Sözlük olarak İnci Token değeri 7 katı olan 2.1₺’yi geçmeden ve de global bir borsada yayınlanmadan 1 tane bile INCI token satmadan tutacağımızı (HODL) taahhüt ediyoruz."
Nakitsiz olmasaydım keşke. 🙂

Ön satış bugündü borsa da listelenmesi de ayın 25'in de olacak ve bu arada televizyon reklamları girilmeye başlandı, böylece listelenmeye kadar talep artacak ve ön satıştan alanların listelenmeye kadar büyük kazançlar elde edecekler diye düşünüyorum.

* yatırım tavsiyesi değildir.

Reklam çalışmaları devam ediyor.

Uludağ Sözlün ve İnci Sözlük'ün üye datası 3.5 milyon civarında. İnci Caps'in zaten sosyal medya gücünü anlatmaya gerek yok.
Türkiye'den çıkan en büyük token projesi INCI Token olacak gibi.

Özellikle Şubat 2022'de faaliyete geçecek olan İnciAds projesi ile reklam verenler INCI Token ile Uludağ Sözlük ve İnci Sözlük'e reklam verebilecekler bu da INCI Token'e talebi arttıracak birçok adımdan biri olacak.

Uludağ Sözlük'e entrylerin resim olarak indirebilme özelliği eklendi. Adım adım Entry'lerin NFT formatında mintlenerek satılabilmesinin önü açılıyor ve buda tabii ki INCI Token ile olacak ve talep artacak.

Ön satışına katılmayanlar için vakit hiçte geç değil. Ayın 25'inde Bitci de listelenmesi var. Ben Listelendikten sonra da bir miktar alıp 2022 sonuna kadar elimde tutmayı planlıyorum.

* yatırım tavsiyesi değildir.

ek
1637430803675.webp

Ellerinde uzun yıllardan gelen milyonlarca kişi denilebilecek büyük bir kitle var. Fakat bir Token'i uzun vadede sadece kitlenin başarıya ulaştırabileceğini düşünmüyorum. Tabi ki ileri süreçte Token için ne tür projeler ve gelecek çizerler bilemem fakat en azından ilk etapta benim ilgimi çekmedi ve yatırım yapmayı düşünmüyorum. YTD

Forum istatistikleri

Konular
14.042
Kullanıcılar
7.014
Son üye
bugra1kucuk
Geri