Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

İnci Token hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gokbel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ellerinde uzun yıllardan gelen milyonlarca kişi denilebilecek büyük bir kitle var. Fakat bir Token'i uzun vadede sadece kitlenin başarıya ulaştırabileceğini düşünmüyorum. Tabi ki ileri süreçte Token için ne tür projeler ve gelecek çizerler bilemem fakat en azından ilk etapta benim ilgimi çekmedi ve yatırım yapmayı düşünmüyorum. YTD

Hocam bahsettiğim gibi uzun vade de CapsNFT ve İnciAds projeleri INCI Token'e büyük değer katacak.

CapsNFT ile hem Entry'ler hem de Caps'ler NFT formatında INCI Token'in kendi pazar yerinde INCI Token ile satılacak.
İnciAds ile reklam verenler Uludağ Sözlük ve İnci Sözlük'e INCI Token ile ödeme yaparak reklam verebilecekler.

Yine İnci Grubunun https://teachmas.com/ projesi var. Yıllardır çalışan bir proje. Udemy'e rakip olacak bir proje ve ileri ki aşamalarda buradan da INCI Token ile ödeme yapılabilecek. Be bu global bir proje.

* YTD.

Uzun vade de nasıl bir yatırım olur tam olarak kestiremiyorum ama kısa vade için kar edilebilir olarak görüyorum. İlk çıktığı zamanda ki dalgalanmaları tahmin edilenin üstünde kar etmeye olanak sağlayabilir. ytd

Forum istatistikleri

Konular
13.701
Kullanıcılar
6.898
Son üye
xenfocus
Geri