SatoshiTURK
Programmer
- BNB
- 0,00069663
şu kısım mantıklı geldi bana.CapsNFT vs İnciAds projeleri olacak. Caps ve Entry'ler
şu kısım mantıklı geldi bana.CapsNFT vs İnciAds projeleri olacak. Caps ve Entry'ler
Reklam çalışmalarına şimdiden başladılar ve inci grubu sosyal medya ile yaklaşık 10 milyon civarında insana ulaşabilme kapasitesinde. Ben sizin tam aksinize aşırı bir rağbet bekliyorum.fazla bir reğaabet görecegini sanmıyorum
coinin şaahsi alıcıları geçersek başında birkaçtane sağlam şirketlerin durması lazımki coine taalep artsın doge coin gibi düşün elon musk un şişirip bugunlere getirdiği coin mesela
Ciddi bir rağbet olabilir diye düşünüyorum şahsen ben sokulmam bile bu tokenin yanına sözlük kitlesi toxicliğinden
Şartlara göre bir miktar almaya karar verdim ben. İkinci gün içinde satarım muhtemelen.Güncelleme: ön satış tarihi 15 Kasım saat 15:00 olarak güncellendi. Ön satış Bitci borsası üzerinden yapılacak.
Neden böyle düşünüyorsunuz, spesifik bir sebep var mı? Borsada işlem yapmıyorum ama Baskonia'ya forma sponsoru oldular geçen hafta. İyileştirmelere devam ediyorlar gibi.Girmeleri guzelde bitci borsası beni biraz uzak tutuyor son zamanlarda cok guven kaybettiler