Bazinga
Champion
- BNB
- 0,00070067
Bitget June 26, 11 AM tarihinde Metatime coin listeleniyor diye Twitter'dan paylaşım yapmış
İlk başta dediğim gibi hocam Bitget listelemeden bir saat sonra geldi piyasa fiyatının yarısına listeleme yapıldı milleti salakça yerine koyuyorlar dolaşım arzı belliymiş claim edilmedi nasıl dolaşım arzı oluyor ilk defa bu işe gireni kandırır ancak ön satış fiyatından bile açamamışsın üstüne 8 m transfer yapmışsın birde usdt ödedik MTC vermedik diyorsun yani komple bir yanlışlık var son dediğin mesajdaki gibi kendi blockchaini kuracak yazılımcı var ama claim acamıyorlar batı aklı ile Koin yaptık şark aklı ile açmayı unuttuk 🤣Bitget te listelendi. Güzel bir haber ancak güven yerle bir. Millet salak değil borsa hata yapmış lafını yiyecek. %4000 görünen projeye kim yatırım yapar ilk gün. Saat 14:00 da claim deniyordu. Hala çalışıyorlarmış. Bir iş bu saate kalmaz. Bu iş hele hiç kalmaz. Telegram da adminler de bıktı, yusyfbey gelsin temizlesine döndü sessize aldı grubu
Bugün şu işi çözemezlerse iade talep edeceğim. Ama ya katıldıysan çok şey söyledim de hep havada kaldı cevaplar.İlk başta dediğim gibi hocam Bitget listelemeden bir saat sonra geldi piyasa fiyatının yarısına listeleme yapıldı milleti salakça yerine koyuyorlar dolaşım arzı belliymiş claim edilmedi nasıl dolaşım arzı oluyor ilk defa bu işe gireni kandırır ancak ön satış fiyatından bile açamamışsın üstüne 8 m transfer yapmışsın birde usdt ödedik MTC vermedik diyorsun yani komple bir yanlışlık var son dediğin mesajdaki gibi kendi blockchaini kuracak yazılımcı var ama claim acamıyorlar batı aklı ile Koin yaptık şark aklı ile açmayı unuttuk 🤣
Amayı kayıttan dinledim sorularını duydum hocam yuvalak cevaplar sadece dolu bir Whitepaper var uygulama yok yazmak benim işim eğer yazmaya olursa ve konuşmayla olacaksa ben daha iyisini yaparım gökdelen inşa eden bir firma ağaç evi dakikada yapar ama gökdelen yapanları gördük hatayda maraşta malatya da temelini sağlam olmayınca olmuyor temel atmadan inşaa etmişler sırf bir Boğa döngüsü başlayacak bizde bundan pay alalım derdi varmış söylenen sırf buydu amada açıkca bunu söylediğine yemin ederim ama kanıtlayamam🤣Bugün şu işi çözemezlerse iade talep edeceğim. Ama ya katıldıysan çok şey söyledim de hep havada kaldı cevaplar.
Sorularım düzgün okunmadı hocam. Kayıttan dinleyen hiçbirşey anlamaz.Amayı kayıttan dinledim sorularını duydum hocam yuvalak cevaplar sadece dolu bir Whitepaper var uygulama yok yazmak benim işim eğer yazmaya olursa ve konuşmayla olacaksa ben daha iyisini yaparım gökdelen inşa eden bir firma ağaç evi dakikada yapar ama gökdelen yapanları gördük hatayda maraşta malatya da temelini sağlam olmayınca olmuyor temel atmadan inşaa etmişler sırf bir Boğa döngüsü başlayacak bizde bundan pay alalım derdi varmış söylenen sırf buydu amada açıkca bunu söylediğine yemin ederim ama kanıtlayamam🤣
Fiat para birimi ile başka bir proeje gördün mü hocam 10 yıldır ?TL ile alım neden yaptırırsın ki anlamadım hiç. Söylenecek söz çok. Bende sinir kalmadı ama.
bir gün sohbet ederiz.yada bekleseydin kendi borsanı açana kadar
bir gün sohbet ederiz.İlk listeleme fiyasko oldu o zaman..
bu yüzden telegram yerine bu forumda takılıyorum orada ağzı olan konuşuyorTelegram grubunda adminler bile şokta
bir gün sohbet ederiz.Neyse şu tahta açılsın da ben bugün katil olmadan.
bir gün sohbet ederiz.Garibim adminlerin hiç bir şeyden haberi yok ben olsam bırakır giderdim 🤣 bybitte 13 m MTC var diyoruz piyasada 4 olacak diyorlar Bitget milletten öğreniyorlar kendi yaşadıkları ülkede listeleme yok tam ortada kaldılar
bir gün sohbet ederiz.Listeleme açılış fiyatı hatalı olmuşmuş ön satış fiyatının yarısına tahtayı açıp %4000 gösterdiler yemin ediyorum başka memlekette yaşayamam
bir gün sohbet ederiz.Tam bir facia oldu Discord, Telegram gruplarına baktımda özellikle Telegram'da millet baya isyan ediyor...
bir gün sohbet ederiz.Standart Türk olarak gidiyoruz beğenmiyorsanız iade edin diyorlar böle bir yönetim olmaz kaldı tarım saat daha çekim yok ortada
bir gün sohbet ederiz.Bitget te listelendi. Güzel bir haber ancak güven yerle bir. Millet salak değil borsa hata yapmış lafını yiyecek. %4000 görünen projeye kim yatırım yapar ilk gün. Saat 14:00 da claim deniyordu. Hala çalışıyorlarmış. Bir iş bu saate kalmaz. Bu iş hele hiç kalmaz. Telegram da adminler de bıktı, yusyfbey gelsin temizlesine döndü sessize aldı grubu
bir gün sohbet ederiz.Bugün şu işi çözemezlerse iade talep edeceğim. Ama ya katıldıysan çok şey söyledim de hep havada kaldı cevaplar.
Bıraktım hocam 11.gün açılan 7 centliğe bakacam yada 100 gün bekleyecem artık TL ile aldım ceonun dediği gibi dolar yükseldi kardayız her türlü 🤣@Theleoncoin claim için acele etmeyin diyorlardı. Artık hiç acele etmiyorlar. Sen gönül rahatlığıyla internet çekmeyen yere gidebilirsin hocam bence. %1 açılış ve bu fiyatla büyük karlar olmaz şuan. YTD