- BNB
- 0,00047961
Neyse şu tahta açılsın da ben bugün katil olmadan.Ekli dosyayı görüntüle 15987
300k az geldi herhalde
Garibim adminlerin hiç bir şeyden haberi yok ben olsam bırakır giderdim 🤣 bybitte 13 m MTC var diyoruz piyasada 4 olacak diyorlar Bitget milletten öğreniyorlar kendi yaşadıkları ülkede listeleme yok tam ortada kaldılarBitget geliyor sanırım. Öyle söyleyip duruyorlar.
Adam çıktı açıkladı takılmayın bölgesel listelemeye diye. Böyle açıklama mı olur? Daha Büyük haberler var da neden bu zamana kadar bölgesel listelemeden haber yoktu kimsenin. 3-5 kişi söylendi diyip duruyor ama bence grup içinde daha önce söylendi algısı oluşturmaya çalışıyorlar. Çünkü adminler bile şok oldu cevap vermedi. Daha önce söyledik derdiler en azındanGaribim adminlerin hiç bir şeyden haberi yok ben olsam bırakır giderdim 🤣 bybitte 13 m MTC var diyoruz piyasada 4 olacak diyorlar Bitget milletten öğreniyorlar kendi yaşadıkları ülkede listeleme yok tam ortada kaldılar
Standart Türk olarak gidiyoruz beğenmiyorsanız iade edin diyorlar böle bir yönetim olmaz kaldı tarım saat daha çekim yok ortadaTam bir facia oldu Discord, Telegram gruplarına baktımda özellikle Telegram'da millet baya isyan ediyor...