Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Metatime Scam or Legit

bazı borsalara girmek için denetim raporu şart belki onun için kullanırlar 😀
Bence sertifikamız var diyip hava atacaklar 😀

Metatime hedefleri çok yükseğe koydu. Bildiklerimi bilseniz satmazdiniz vs. Bir sürü üst perdeden söylemler yapıldı. Fiyat beklentileri, borsa listeme beklentileri vb. Beklenti çok büyük. Bu tip haberler etki bile etmez. Normaldir yani.
İşin şakası öyle hocam. Benim sizler kadar tecrübem yok ama bu kadar iddalı başlayıp çöken proje yok gibi.

Bence sertifikamız var diyip hava atacaklar 😀

İşin şakası öyle hocam. Benim sizler kadar tecrübem yok ama bu kadar iddalı başlayıp çöken proje yok gibi.
İddialarda bulunmak kolaydir. Gerçekleştirmek zordur.

Olmayan şeyler üzerinden prim yapamazsın bir projede. Şu kadar airdrop yaptık diyemezsin mesela. Ne zaman dağıttın ve kullanabildi insanlar o zaman bunu deme hakkın olur.

Bu piyasanın çok yabancısı bir yapilari var.

İddialarda bulunmak kolaydir. Gerçekleştirmek zordur.

Olmayan şeyler üzerinden prim yapamazsın bir projede. Şu kadar airdrop yaptık diyemezsin mesela. Ne zaman dağıttın ve kullanabildi insanlar o zaman bunu deme hakkın olur.

Bu piyasanın çok yabancısı bir yapilari var.
Adamlar coin çıkarmadan deli gibi aktiftiler vs. coin çıktı paraları topladılar sonra çalışmaları bitti yada arka planda çalışıyorlar 😀

Türk şirketleri ve borsaları hala her şeyi geleneksel reklamlarda görüyor onların bir katkısı yok anlamadılar hala türk borsası global borsadan üstün olduğunu sms alt yapısına bağlıyor onlar Türkiye de sms atamaz diyorlar 😀
Fenomenler kanalıyla iş götürmeye çalışan da çok, ancak fenomenlere gunumuzde güven kalmadı. Neredeyse herkes tanıtımı yapılan ya da aldık denilen coin/token ile ücret karşılığı işbirliği içerisinde olunduğunu biliyor.

Forum istatistikleri

Konular
13.700
Kullanıcılar
6.898
Son üye
xenfocus
Geri