acemi olduklarını anlamak için projeden biri olmaya gerek yok 1-2 kişi vardı projeden anlayan onlar dahi artık ayrılmış işten linkedin bakın bunları tespit etmek için mesela bu sitenin sahibi olarak siz neden bıraktınız projeyi içeride neler oluyor neden üyelerinizi aydınlatmıyorsunuz çünkü sizde biliyorsunuzki hiç birinin blockchain bilgisi yok
metatime çalışan bir arkadaşımın şöyle diyor " Sabri bey vardı o hariç hiç biri bir şey bilmiyor " bu sabri bey sizmisiniz eğer öyleyse bana söylermisiniz benim ufak bir miktar olsada bazı arkadaşlarımın hatrı sayılır derecede parası var ne olacak bu paralara üstünemi yatılacak projeden neden ayrıldınız sizde bu projeye alet oldunuz sonucta eger insanların parası ziyan olursa hiç üzülmeyecekmisiniz kimisi kredi çekiyor kimisi ev satıyor bu adamlar insanların ahını almak bu kadar koaly olmamalı
Bir üyemizi dahi yönlendirmedim projeye yatırım yapın diye
Bir üyemize dahi projede bende varım demedim
Hatta soranlara ben projede oldugum halde mtc almıyorum dedim daha ne diyeyim bu güvenmemekten değil tarafsız olmaktan kaynaklı insanlar ben varım diye girmesin istedim.
Ayrıca Sponsorlarımız arasına ekledik ve sponsorlarımıza biz kategoriler açarız ve inceler yorumlarımızı yazarız
Bir konumuzda dahi mtc alın diyen bir üyemiz yoktur.
Keşke siz ve arkadaşlarınız daha önce sitemizi takip etseydiniz
Ben elimden geldiği kadar üzerime düşen herşeyi yaptığımı düşünüyorum
Sizin zararlarınızın acısını çıkartacağınız yer burası değil ya Telegram yada Metatime Şirketi.
Allah bilir bugüne kadar telegramda destekçiydiniz orada yazamıyorsunuz buna izin vermiyorlar buradamı içinizi döküyorsunuz ?
Ayrıca kullanıcı adınızın
Whitepaper olması nedense bana çok manidar geldi neden whitepaper adında bir üyelik ve neden üye oldugunuz gibi bu konuya girdiniz ?
Eğer bir acınız varsa bunu burada saramazsınız gidin sizin yaralarınızı acılarınızı telegram yöneticileri sarsın.