- BNB
- 0,00047961
o zamanda kilitlerin açılacağına inanmıyorum1 ocakta bakarız artık diyorsun 🙂
o zamanda kilitlerin açılacağına inanmıyorum1 ocakta bakarız artık diyorsun 🙂
Ben gruba üye değilim sadece arada bakıyorum. En iyisini yapmışsınız hocam, hiç bakmayın daha iyi bence.ben çıktım artık bıktırdı telefonda sesizde bilgisayarda sesi açık telegramın zaten çoğu kanalı silmiştim bir bu kalmıştı bundan da çıktım sonunda
Bende inanmıyorum, kesin sorun çıkacak 🙂o zamanda kilitlerin açılacağına inanmıyorum
Bakalım yine hangi vaat yerine gelmeyecek 🙂 🙂CEO dan haber geldi. "Açıklama yapmaya hazırlanıyoruz" 🙂
Çok ilginç bir süreç yönetiyorlar. O yüzden gelecek her açıklamayı normal karşılıyorum. Açıklama yapmaya hazırlanıyoruz diye açıklamamı yapılır 🙂Bakalım yine hangi vaat yerine gelmeyecek 🙂 🙂
Bencede sanki bir kriz varda açıklamaya hazırlanıyoruz dediler 😀 Ama ne söyleyecekler merak ediyorum 😀Çok ilginç bir süreç yönetiyorlar. O yüzden gelecek her açıklamayı normal karşılıyorum. Açıklama yapmaya hazırlanıyoruz diye açıklamamı yapılır 🙂
Genelde böyle zamanlarda çok sönük bir haber verip mevzuyu kapatıyorlar 🙂Bencede sanki bir kriz varda açıklamaya hazırlanıyoruz dediler 😀 Ama ne söyleyecekler merak ediyorum 😀