Bazinga
Champion
- BNB
- 0,00071267
Biliyorum hocam, bilerek dedim 😀 3-4 cent olsa şahsen yine fena olmaz 😀Uçuyoruz dediğin 3-4 cent olur en fazla YTD. Airdrop tayfasinin işine yarar iyice geri çakarlar aşağıya 🙂
Biliyorum hocam, bilerek dedim 😀 3-4 cent olsa şahsen yine fena olmaz 😀Uçuyoruz dediğin 3-4 cent olur en fazla YTD. Airdrop tayfasinin işine yarar iyice geri çakarlar aşağıya 🙂
Hangi borsa çıkacağına bağlı.Biliyorum hocam, bilerek dedim 😀 3-4 cent olsa şahsen yine fena olmaz 😀
Birde yeni borsadada ne bilim bölgesel mi olur yoksa global mı olur bilemeyiz 🙂
Bu sefer aynı hatayı yapmazlar benceBirde yeni borsadada ne bilim bölgesel mi olur yoksa global mı olur bilemeyiz 🙂
Umarım yoksa bu sefer kendileri için ciddi sıkıntılar olurBu sefer aynı hatayı yapmazlar bence
Yatırımcıları için daha çok olur.Umarım yoksa bu sefer kendileri için ciddi sıkıntılar olur
Evet hocam bugün yine Telegram grubuna baktım birkaçı hala projenin geleceği olduğu için artmasını istiyor geri kalanı ise yatırımcı olduğu için.Yatırımcıları için daha çok olur.
Neyse çok yorum yapmak istemiyorum ama kaybının çok büyük olması lazım 14-15 centlerdeyken aldı efsane sözde. Şuan bütün projeye küfürü basıyor olması lazım.Evet hocam bugün yine Telegram grubuna baktım birkaçı hala projenin geleceği olduğu için artmasını istiyor geri kalanı ise yatırımcı olduğu için.
Bugün kripto efsanesi Telegram grubundaydı, Twitter'dada post atmış arabayı MTC karşılığı takas ederim diyordu 😀
Ya cidden birileri haber için alıyor yada normal alım yapıyorlar. Yakın belli olur. Hadi 10 cente az kaldı 😀2 centi geçti 🙂 arka planda ne haber var merak ettim.
NOT: tövbeliyim alım yapmıyorum