Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Metatime Scam or Legit

Hala token olarak kalmaya devam ettikleri sürece listelense de geri düşer. Artık yaptıkları ağ her ne ise ona geçmeleri lazım.
Telegram kanalına baktım ama yükselişin sebebine dair birşey göremedim. Daha önce yazdığınız gibi AMA öncesi yükselişi olabilir. Bakalım mainnet'e ne zaman geçecekler. Tarih belliydi galiba ama o tarihte olması zor 😀

Telegram kanalına baktım ama yükselişin sebebine dair birşey göremedim. Daha önce yazdığınız gibi AMA öncesi yükselişi olabilir. Bakalım mainnet'e ne zaman geçecekler. Tarih belliydi galiba ama o tarihte olması zor 😀
Listelemedir hocam. Bu yükselişi başka birşey kolay kolay sağlamaz. AMA Lara alışık topluluk ve neredeyse tamamı içi boş çıktı.

Sevgili Metatime Ailesi,

11 Kasım 2023'te MetaChain MainNet'i hayata geçirmeyi hep birlikte sabırsızlıkla bekliyorduk.

Fakat projemizin vizyon ve misyonunun daha hızlı ve doğru ilerleyebilmesi için stratejik bir değişiklik yapmak ve ağımızı daha üstün bir teknolojik katmanla desteklemek zorunda kaldık.

Bu ızdıraplı bekleyiş, daha büyük haberler için sadece bir hazırlık evresiydi.

Önümüzdeki pazartesi günü 27.11.2023 de Telegram grubumuzda düzenlenecek olan AMA etkinliğinde sizlerle buluşacağım.

Yeni gelişmelerimiz, MetaChain MainNet, MetaDex ve Meta NFT Marketplace lansman tarihlerimiz gibi heyecan verici haberleri paylaşacağım.

Sesimin uzun süredir çıkmamasının oluşturduğu bir karamsallık ve karmaşa var biliyorum, ama bu sessizlik, sizlere daha iyi haberlerle dönebilmek için derin bir çalışmanın gereği olarak uygulanması gereken bir durumdu.

Hayatımın en zorlu çalışma dönemini yaşamış olduğumu itiraf ediyorum.

Yatırımcılarımız içinde oldukça zor bir dönemi geride bırakmak üzere olduğumuzun müjdesini vermek isterim.

Evet, MetatimeCoin'deki dalgalanmaları gözlemliyorum; Ve artık Metatime'ın potansiyelini ve aslında neleri değiştireceğini ve nasıl değiştireceğini sahnelemenin vakti yaklaşıyor.

Hep birlikte bu dönüşüme tanık olacağız.

Birlikte her şey mümkün.

Görüşmek üzere!

Saygı ve sevgilerimle.

Yusuf Sevim
Metatime CEO

Forum istatistikleri

Konular
13.703
Kullanıcılar
6.900
Son üye
servercc