- BNB
- 0,00048061
Bula bula MEXC yi mi buldular? Yazık gerçekten.Mtc yani borsa olarak mexc tercih etti bol keseden dağıtım var yine 3.1 M mtc kickstater ile dağıtılacak ayrıca 20.000 usdt verilecek
En azından adım attılar 200.000 dolar lsiteleme ücretine ve ekstra token vermeye başka iyi borsa bulunurdu üstüne birde ağ entegresi var tabiBula bula MEXC yi mi buldular? Yazık gerçekten.
Adım atsalarda tıkanma yeri oralar. Bybit şuan sıralama olarak çok üstte. MEXC listelemesi geri gitmek demek. Bunlar Bybit te neyi cozemediler anlamadım.En azından adım attılar 200.000 dolar lsiteleme ücretine ve ekstra token vermeye başka iyi borsa bulunurdu üstüne birde ağ entegresi var tabi
Saçma sapan hareket yapıp market makerı düzgün kullanmazsan adamlar seni öne çıkarmaz saçma sapan reklamlara harcayacaklarını hacme arsalardı uçurnultu bu bit bunlarıAdım atsalarda tıkanma yeri oralar. Bybit şuan sıralama olarak çok üstte. MEXC listelemesi geri gitmek demek. Bunlar Bybit te neyi cozemediler anlamadım.
Bı sıfır daha atsın alım yaparım belki 🙂Fiyata nolmuş öyle 😀
Oooo benden önce davranmissin hocam 🙂 hiç soylemiyorsunBende emir bile var bir sıfırlısında