- BNB
- 0,00047861
beynim yandı hocam okurken 😀Ben doğru mu anladım? Bir anda bir coin bir token oldu ve anladığım kadarıyla ikisi de birbirinden bağımsız.
Dur bakayım su açıklamaya merak ettim.
beynim yandı hocam okurken 😀Ben doğru mu anladım? Bir anda bir coin bir token oldu ve anladığım kadarıyla ikisi de birbirinden bağımsız.
Dur bakayım su açıklamaya merak ettim.
Umarım bende yanlış okumuşumdur 😀 Yaptıkları çok saçma madem bir coininiz var niye 2 farklı borsada 2 farklı ağda oluyor yani sebebi ne demek isterdimde bu proje için normal galiba 🙂 🙂Metatime son dakika açıklaması yaptı diyebiliriz hocam twiter üzerinden yapılan açıklamaya göre BSC MTC ve Metachain MTC olarak iki ayrı coin dolaşımda Bybit sorunu ile ilgili detaylar paylaşıldı. Bybitte olan coin BSC MTC olarak devam edecek bu tokenden 4 milyar adet yakım yapıldı dolaşım arzı 6 milyar adet bitget ve mexc de olan Metachan mtc toplam arzı 10 milyar adet olup dolaşımda 100 milyon varmış iki ayrı token olarak piyasada kalacaklarmış. BSC sadece bybitte kalacak herhalde MEtachain için ise bu yıl yeni listelemeler olacakmış twit epey detaylı yeni seo AMA yapmayacakmış yazılı açıklamalar yapacakmış sadece bayağı karşık olmaya başladı bu MTC
1- kendi ağının ana coini olarak çıkarmayı planladiklari MTC' ye de token diyorlar.beynim yandı hocam okurken 😀
cex borsada başka bağara kaldı tarih veremiyoruz gibi bir şeyler demişler MTC nedeni ile eleştirdiğim DİGİVERSE kendi platformu üzerinden stake işlemi başlattı lauchpad ve dex yakında yapılacak 1 dex 3 cex listeledi ve garip bir para harcama ile bir çok cex ile anlaşmada yaptılar ama halen büyük hedefleri olan Türk projelerinden korkmak gerektiği taraftarıyım paraya doymuyoruz çünkü1- kendi ağının ana coini olarak çıkarmayı planladiklari MTC' ye de token diyorlar.
2- BSC ağındaki MTC' leri saldılar. Görünen o. Ciddi bir fiyat manipülasyonu olabilir.
3- Bybit'i suçluyorlar üstüne basa basa. Sözleşme imzaladı Kars'a ve bu sözleşmeden doğan yükümlülüklerini yerine getirmiyorsa, Türkiye'deki ofisleri üzerinden dava açılır. Bu kısım biraz garip geldi. Ama Bybit'in birseylerde direttigi belliydi.
4- Ama yapmayacak ne demek? Bu 2 anlam taşıyor benim gözümde. CEO uzaklasmali. Ulaşılmaz olmalı. Ya da tüm bu yaşanan sorunlardan sonra sadece adı CEO. Yönetim şekli aynı. ( Tamamen kişisel tahmin)
5- sözde köprü yapacak proje BSC ağındaki bastığı tokeni başı boş bıraktı. Çoklu ağda çalışan bir sürü proje var. Çok saçma bir hamle olarak değerlendiriyorum.
6- Metachain ağındaki MTC' tokenomics yeniden duzenlenecekmis. Ok yaydan çıkmışken okun yönünü sürekli değiştirmeye çalışıyorlar. Başarılı ya da basarli olmayı hedefleyen bir projenin yapacağı iş değil bu. Whitepaper ve içerisindeki tokenomics bir beyandir bir garantidir yatırımcı için. Evet bu proje şunu şunu yapacak, şu kadar coin/token var, bunun bu kadarı şuna ayrilmis falan. Kısaca sürekli yapılan değişiklikler ile yatırımcıya bana güvenme yarın belki başka türlü birşeye ceviririz mesajı verilen bir proje. Çoğu proje bu tarz köklü degisikler için büyük oylamalar gerçekleştirir.
- Bana göre bitik bir proje olduğunu söyleyerek daha da uzatmadan sözlerimi noktalayayim. Boğulmak üzere,son cirpinislar.
bu kadar türk projeleri yerip kendi proje geliştiren bir adam olarak hafta içi yeni görüşmeler yapacak olmamda ilginç demi 😀cex borsada başka bağara kaldı tarih veremiyoruz gibi bir şeyler demişler MTC nedeni ile eleştirdiğim DİGİVERSE kendi platformu üzerinden stake işlemi başlattı lauchpad ve dex yakında yapılacak 1 dex 3 cex listeledi ve garip bir para harcama ile bir çok cex ile anlaşmada yaptılar ama halen büyük hedefleri olan Türk projelerinden korkmak gerektiği taraftarıyım paraya doymuyoruz çünkü
Hocam en azından ders alabileceğiniz proje var 🙂bu kadar türk projeleri yerip kendi proje geliştiren bir adam olarak hafta içi yeni görüşmeler yapacak olmamda ilginç demi 😀
Türk projelerine devam. Elbet biri tutacak ve devamı sonra gelecek.bu kadar türk projeleri yerip kendi proje geliştiren bir adam olarak hafta içi yeni görüşmeler yapacak olmamda ilginç demi 😀
ders aldığım çok proje var hocam ben deli gibi whitepaper okuyup sonra neler yapıyorlar diye takip ediyorum 😀Hocam en azından ders alabileceğiniz proje var 🙂
İyide hocam ön satıştan alan mtc aldı o zaman öyle bir ayrım yoktu o nolcakDaha şimdiden bitget ile bybit arasında 2 kat fark oluştu.