- BNB
- 0,00047861
Metatime bizim projemizOooo benden önce davranmissin hocam 🙂 hiç soylemiyorsun
Metatime bizim projemizOooo benden önce davranmissin hocam 🙂 hiç soylemiyorsun
Ne yalan söyliyim fiyatı görünce şaşırdım 😀Bı sıfır daha atsın alım yaparım belki 🙂
Uzaya gidecek proje ne hallere düştü
🙂 sattın mi hocam airdroplariNe yalan söyliyim fiyatı görünce şaşırdım 😀
Ohooo satalı çok alıyo 😀 İlk gün Bitget hesabını halledip sattım 😀 İlk listelendiği fiyatta olsaydı yine fena gelmezdi 😀🙂 sattın mi hocam airdroplari
Kafa kalmadı ki bende. Bana da sen haber vermiştin hocam 🙂Ohooo satalı çok alıyo 😀 İlk gün Bitget hesabını halledip sattım 😀 İlk listelendiği fiyatta olsaydı yine fena gelmezdi 😀
Mental açıdan sorun yaşayan çoktur hocam. Ocak ayının başında takip ederken maliyeti yüksek olanlar vardı. Ekip ne dediyse hiçbirini yapmadı, normal. Olan yatırımcıya oldu maalesef 🙁Millet artık telegram grubunda iyice dalga geçmeye başladı projeyle. Kayıplar aşırı büyük. Mental sağlığı bozulan bile vardır aralarında
Yani düşüş olur olmaz değil ama ön satış fiyatının altına düşerse geri alım garantisi verebilecek seviyedeysen ona göre iş yapman lazım. Şuan 14-15 kat gerisinde 7 cent satış fiyatının. Fiyat bol sifirli olacak galiba bu gidişle. Uzaya gitti proje gerçekten kimse göremiyor.Mental açıdan sorun yaşayan çoktur hocam. Ocak ayının başında takip ederken maliyeti yüksek olanlar vardı. Ekip ne dediyse hiçbirini yapmadı, normal. Olan yatırımcıya oldu maalesef 🙁