Vonzarovich
Visionary
- BNB
- 0,00172971
Açıkçası kripto para alanında yasal çok boşluk olduğundan net birşey diyemeyeceğim.bir sözleşme var ise dava hakkı yokmudur gerekenler yapılmadı diye
Açıkçası kripto para alanında yasal çok boşluk olduğundan net birşey diyemeyeceğim.bir sözleşme var ise dava hakkı yokmudur gerekenler yapılmadı diye
Anlamadıüım o kadar kurumsal yatırım topladı kaç tur ön satış yaptı bu nasıl böyle bir hale geldi bunlar borsa açınca kim nasıl güvenecek ilk kayıt ödülünü alır giderim 😀Açıkçası kripto para alanında yasal çok boşluk olduğundan net birşey diyemeyeceğim.
O kadar para bayildilar bybite boşa gittiAnlamadıüım o kadar kurumsal yatırım topladı kaç tur ön satış yaptı bu nasıl böyle bir hale geldi bunlar borsa açınca kim nasıl güvenecek ilk kayıt ödülünü alır giderim 😀
bana verselerdi beş altı listeleme ile meme token yapardım 😀O kadar para bayildilar bybite boşa gitti
Çok ciddi strateji hatalarıyla dolu bir MTC serüveni oldu. Ve şuan gördüğüm çöp token/coin dolu MXC listelemesi ile de geleceklerini muhurlediler.bana verselerdi beş altı listeleme ile meme token yapardım 😀
yeni tokenomik açıklancak dediler çok yüksek arz planı yapacaklar geneBaşladık mesela. Ya ben zorundamiyim sürekli telegram kanalını kontrol etmeye. Arkadaş aradı Bybitte kalmış parası. Başvuru süresi de geçmiş.
At unut deniyordu en başında. Atıp unutan fakirlesti.muhtemepen tamamen degersizlesecek hala farkinda değilse. Benim gibi anlık karını alanlar kazandı.
Hocam en başta fiyat pahalıydı. Bu pahalı fiyatta alınan kar satislarinin dengesini sağlamakla ciddi nakit kaybedildi. Güç kaybı demek bu.yeni tokenomik açıklancak dediler çok yüksek arz planı yapacaklar gene
bunu herkes bilirken bunlar bilmiyor mu reklamlara harcadıklarını tokene harcasalardı uçuş kaçınılmaz olurduHocam en başta fiyat pahalıydı. Bu pahalı fiyatta alınan kar satislarinin dengesini sağlamakla ciddi nakit kaybedildi. Güç kaybı demek bu.
Şimdi baktığında çok komik bir rakamda ki, yatırımcısı kan ağlıyor resmen.
En başta biz çok büyük projeyiz havasına girmeseydi ve makul bir fon toplamaya girisseydi, belki bunlar yaşanmayacak ti.
Reklamları da çok saçmaydı ve hocam. Çok küçük projelerin yapmaya zorlayacagi işleri yaptılar. Fenomen soylesin sisirelim, saçma sapan bir televizyon kanalınin saçma bir anında gorunelim gibi gibi.bunu herkes bilirken bunlar bilmiyor mu reklamlara harcadıklarını tokene harcasalardı uçuş kaçınılmaz olurdu