- BNB
- 0,00047761
Kendilerini bitirdiler hocam böyle saçmalık olmaz@Theleoncoin hocam benim anladığım bybit ten tamamen çıkıyorlar. O BSC agindaki tokenin da bizimle alakası olmayacak diyorlar. Kısaca Bybit te listeli olan MTC bir işe yaramayacak.
Kendilerini bitirdiler hocam böyle saçmalık olmaz@Theleoncoin hocam benim anladığım bybit ten tamamen çıkıyorlar. O BSC agindaki tokenin da bizimle alakası olmayacak diyorlar. Kısaca Bybit te listeli olan MTC bir işe yaramayacak.
Bu yeni CEO yu ortalıkta gören yok. Ne bir aciklama ne başka birşey. Yusuf Sevim ön planda olmak istemedi başka birinin adını kullanıyorlar bence...Kendilerini bitirdiler hocam böyle saçmalık olmaz
Güvensizlik yaratmaktan başka bir şey yok hocam olan buBu yeni CEO yu ortalıkta gören yok. Ne bir aciklama ne başka birşey. Yusuf Sevim ön planda olmak istemedi başka birinin adını kullanıyorlar bence...
Bir icraatta yok. Millet birşeyler bekliyor ama iyice ölü projeye bağladı.Güvensizlik yaratmaktan başka bir şey yok hocam olan bu
51 i gördü. Muhtemel delist geliyor. Biran önce bu gecis işini tamamlamali. Yoksa benim şu kadarim vardı, onun bu kadarı vardı diye bir sürü sorun olur.Bybitte 0.00069 fiyatını gördü.