Vonzarovich
Visionary
- BNB
- 0,00173071
Sorsan gecis için süre verdik bitgete gecseydiniz derler.İyide hocam ön satıştan alan mtc aldı o zaman öyle bir ayrım yoktu o nolcak
Sorsan gecis için süre verdik bitgete gecseydiniz derler.İyide hocam ön satıştan alan mtc aldı o zaman öyle bir ayrım yoktu o nolcak
Türk kripto piyasasinin özetiKaç tur ön satış yaptılar kurumsal bir sürü yatırımcı para bağladı. Sonucun bu olması çok kötü toplanan o para ile oldukça başarılı listelemler yapılırdı bu tamamen aç gözlülük ile birlikte gelen beceriksizlik
Az önce bir reklam gördüm tıraş makinesi ile blockchain karşılaştırılmış, uzay falan olsa ok derim de tıraş makinesi ya bu reklama harcadıkları paraya sistemi düzeltseler çok daha iyi reklam yapacaklarTürk kripto piyasasinin özeti
Gün geçtikçe umudum azalıyor Türkiye nin şu kripto sektörüne girebileceği yönünde.Az önce bir reklam gördüm tıraş makinesi ile blockchain karşılaştırılmış, uzay falan olsa ok derim de tıraş makinesi ya bu reklama harcadıkları paraya sistemi düzeltseler çok daha iyi reklam yapacaklar