Vonzarovich
Visionary
- BNB
- 0,00173021
Ben 7 centten kar ettim guzel. Ama 10 centtleri gaza gelip neden aldım bilmiyorumMaalesef hocam. O tarz konularda kaliteli çalışan bulmak zor gibi.
Sürekli düşen proje yapmışlar 🙂
Ben 7 centten kar ettim guzel. Ama 10 centtleri gaza gelip neden aldım bilmiyorumMaalesef hocam. O tarz konularda kaliteli çalışan bulmak zor gibi.
Sürekli düşen proje yapmışlar 🙂
gaza gelmek kötü bende ilkinde aldım neden ikincisinde daha fazla atıp aldım hemde yüklü yüklü bilmiyorum 😀Ben 7 centten kar ettim guzel. Ama 10 centtleri gaza gelip neden aldım bilmiyorum
Çünkü uçacak kacacaktı 🙂gaza gelmek kötü bende ilkinde aldım neden ikincisinde daha fazla atıp aldım hemde yüklü yüklü bilmiyorum 😀
he ya 1 dolardan açılacaktı ne hesaplar yapmıştım be 😀Çünkü uçacak kacacaktı 🙂
Ölü sessizliği var hocam. Global listelemesi bile yok adam akıllı. 3ncu dünya ulkerinde varız hephe ya 1 dolardan açılacaktı ne hesaplar yapmıştım be 😀
hayır elimdekileri satmaya kıyamıyorum ortalama düşürmek için almaya da kıyamıyorum kaldım ortada airdrop çıkınca iyi düşerse eklerim biraz daha ömürlük kalır oda :dÖlü sessizliği var hocam. Global listelemesi bile yok adam akıllı. 3ncu dünya ulkerinde varız hep
Ben airdroptan geleni de satarım. Kurtulurum 🙂 onu bekleyene kadar bir sürü güzel proje var 🙂hayır elimdekileri satmaya kıyamıyorum ortalama düşürmek için almaya da kıyamıyorum kaldım ortada airdrop çıkınca iyi düşerse eklerim biraz daha ömürlük kalır oda :d
satacak para etmiyor hocam shıb gibi yada pepe gibi birden uçacak bir şeye bu parayı atmak lazım 😀 iade alacakları oda yattıBen airdroptan geleni de satarım. Kurtulurum 🙂 onu bekleyene kadar bir sürü güzel proje var 🙂
Bendeki ediyor hocam para şu haliyle bile 🙂satacak para etmiyor hocam shıb gibi yada pepe gibi birden uçacak bir şeye bu parayı atmak lazım 😀 iade alacakları oda yattı