Neler yeni

Metatime Scam or Legit

inşallah görmeyiz hocam zaten dolandırıcılık olmuyor token çıktı tutmadı düştü oluyor 😀

inşallah düşmez hocam

@SatoshiTURK hocam sen yazılımda bunlar ayardımcı olmuştun benim stake olayı ne olacak stake sayfasına giriyorum cüzdan bağla diyor bağlıyorum metamaskı da hem siteye hem stake alanına bağladım ama tık yok 🙁

Bugün proje için konuşmam için çok erken umarım arka planda güzel şeyler yapmaya çalışıyorlardır.
Şundan eminim ki Yusuf Sevim her şeyini bu projeye adadı ve mükemmel bir insan.
Proje güzel yerlere gelsin veya gelmesin benim için Yusuf sevim ve Hüseyin şahin nadir insanlardan birileri olarak kalacaklar inanın bende sizler gibi arada bir takip ediyorum.

inşallah düşmez hocam

Ekli dosyayı görüntüle 16565

Bugün proje için konuşmam için çok erken umarım arka planda güzel şeyler yapmaya çalışıyorlardır.
Şundan eminim ki Yusuf Sevim her şeyini bu projeye adadı ve mükemmel bir insan.
Proje güzel yerlere gelsin veya gelmesin benim için Yusuf sevim ve Hüseyin şahin nadir insanlardan birileri olarak kalacaklar inanın bende sizler gibi arada bir takip ediyorum.
Ben artık takip bile etmiyorum. Arada telegram kanalında sabit duyuru varmı diye bakıyorum o kadar. 🙂

Ben çalışmadım hocam ama anlattigin gibilerse yolları açık olsun. Ama tum bu ovgulere sahip insanlar, insanları kandırmış gibi bir tablo oluştu anlam veremiyorum.

Forum istatistikleri

Konular
13.696
Kullanıcılar
6.897
Son üye
Ali4533
Geri