Vonzarovich
Visionary
- BNB
- 0,00174071
Airdroplar acilsin sen o zaman gör🙂Nerdeyse tam 0.01$ olacak.....
Airdroplar acilsin sen o zaman gör🙂Nerdeyse tam 0.01$ olacak.....
Valla 20-25$ bile alsam iyidir 😀Airdroplar acilsin sen o zaman gör🙂
Çektiğimiz eziyete değmiyor işte hocamValla 20-25$ bile alsam iyidir 😀
Aynen öyle hocam. Şöyle 200$ civarı edebilecek bi fiyattan satsam harika olurdu. Tam planladıklarım olurdu....Çektiğimiz eziyete değmiyor işte hocam
çok pis düştü yeni çıkan bir proje bu kadar olmaz yüksek fiyattan sattılar zatenAynen öyle hocam. Şöyle 200$ civarı edebilecek bi fiyattan satsam harika olurdu. Tam planladıklarım olurdu....
Fiyatının yüksek olduğunu fenomenler de söylüyordu. Sonra ne olduysa hepsi birden destekçisi oldu 🙂çok pis düştü yeni çıkan bir proje bu kadar olmaz yüksek fiyattan sattılar zaten
bitciden pis düşen bir coin buldum hepsini bulmada üstüme yok bir daha aldıklarımı yazayımda siz almayın 😀Fiyatının yüksek olduğunu fenomenler de söylüyordu. Sonra ne olduysa hepsi birden destekçisi oldu 🙂
5 dakika telegram kanalını okuyim dedimde yatırım yapanlar küfür edecek az kaldı. Bugün telegram ortamı dahada beter gibi.çok pis düştü yeni çıkan bir proje bu kadar olmaz yüksek fiyattan sattılar zaten
ben çıktım artık bıktırdı telefonda sesizde bilgisayarda sesi açık telegramın zaten çoğu kanalı silmiştim bir bu kalmıştı bundan da çıktım sonunda5 dakika telegram kanalını okuyim dedimde yatırım yapanlar küfür edecek az kaldı. Bugün telegram ortamı dahada beter gibi.
1 ocakta bakarız artık diyorsun 🙂ben çıktım artık bıktırdı telefonda sesizde bilgisayarda sesi açık telegramın zaten çoğu kanalı silmiştim bir bu kalmıştı bundan da çıktım sonunda