Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pixels - Pixel Coin Kazanılan Çiftçilik Oyunu

madencilikte t2 seviyesine geçince haber edersen t2 madencilik uzay adası var 2 tane bildiğim, onları yazarım ya da direk yazayım, t2 madencilik uzay adası az var, t2 ye gelen herkes kullansın 2343 ve 2391

----

uzun zamandan sonra ilk defa tamamlayamayacağım bir pixel görevi çıktı, tamamlanması 201k coins, normalde bu kadar yüksek görevler için level durumuma 30-33 civarı pixel veriyordu..

Ekli dosyayı görüntüle 18482
Hocam biraz geç kaldınız bir aydır falan t2 yim ben, hatta 35 oldum 😁 35 pixels kazancı için son seviye olduğu için bıraktım madenciliği şimdilik. Hatta seviyelerde biraz değişikliğe gidilmiş şu an için 25 son seviye gözüküyor. Eğer madencilikle ilgilenmek isterseniz elimde 15 tane t2 uzay madeni adası var

Bana da bazen böyle pahalı görevler geliyor eğer pixels başına 10k üzeri harcayacaksam yapmıyorum

yeni bir event calendar etkinlik günü

bugün saat 20.00 ile 21.00 saatleri arasında terravilla tiyatro salonunda yapılacaktır,

karakteri ilgili saatlerde tiyatro binasına sokmanız yeterlidir, enerjiyi boşaltarak gelirseniz daha verilmi oluyor.

Forum istatistikleri

Konular
14.111
Kullanıcılar
7.070
Son üye
necapasi
Geri