Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pixels - Pixel Coin Kazanılan Çiftçilik Oyunu

madencilikte t2 seviyesine geçince haber edersen t2 madencilik uzay adası var 2 tane bildiğim, onları yazarım ya da direk yazayım, t2 madencilik uzay adası az var, t2 ye gelen herkes kullansın 2343 ve 2391

----

uzun zamandan sonra ilk defa tamamlayamayacağım bir pixel görevi çıktı, tamamlanması 201k coins, normalde bu kadar yüksek görevler için level durumuma 30-33 civarı pixel veriyordu..

Ekli dosyayı görüntüle 18482
Hocam biraz geç kaldınız bir aydır falan t2 yim ben, hatta 35 oldum 😁 35 pixels kazancı için son seviye olduğu için bıraktım madenciliği şimdilik. Hatta seviyelerde biraz değişikliğe gidilmiş şu an için 25 son seviye gözüküyor. Eğer madencilikle ilgilenmek isterseniz elimde 15 tane t2 uzay madeni adası var

Bana da bazen böyle pahalı görevler geliyor eğer pixels başına 10k üzeri harcayacaksam yapmıyorum

yeni bir event calendar etkinlik günü

bugün saat 20.00 ile 21.00 saatleri arasında terravilla tiyatro salonunda yapılacaktır,

karakteri ilgili saatlerde tiyatro binasına sokmanız yeterlidir, enerjiyi boşaltarak gelirseniz daha verilmi oluyor.

oyunun şubat ayı getirisi
Adsız.webp

O kadar Fransız kalıyorum ki muhabbete. Birşey yazamıyorum 🙂
biraz zaman ayırmak, biraz kafa yormak ve son güncellemeden sonra biraz da hesap kitap etmek gerekiyor hocam, sonrası kolay oluyor

lvl 401 oldum artık gün içerisinde enerjiyi harcayıp, pixels görevleri yapıp çıkıyorum, aldığı zaman iyice azaldı

devam ediyorsanız level durumuna göre yardımcı olalım

Pixels Event Calendar etkinliğiyle enerji partisi bu akşam terra villa tiyatro binasında 20.00 - 21.00 saatleri arasındadır

karakteri binaya götürüp arka planda açık tutmanız yeterlidir, enerjiyi boşaltarak giderseniz verim artıyor

Harvest Hustle görevi dün başlatılmış, 9 mart ta sonlanacak. Tohumları pixel ile almak daha kazançlı geldi bana, lider tablosu için yapılmaz ama görevi yerine getirme açısından yapılabilir, biraz maliyetli olmakla birlikte istenilenleri kendiniz üretirseniz yapılabilirliği var. Görevi detaylı anlatan video

Pixels Event Calendar etkinliği 8 mart saat 17.00 ile 18.00 saatleri arasında 2651 nolu adada yapılacak, enerji partisi değil, etkinlik sırasında neler olacak henüz bende bilmiyorum.

Topluluk Renk Oyunu Patlaması için 2651 numaralı arazideki Nature Bean'e katılın!

Bu eğlence dolu oyun etkinliğinde yarışmaya, renklerinizi seçmeye ve büyük kazanmaya hazır olun! Bu heyecanı kaçırmayın - eğlenceli oyunlar, kahkahalar ve ödüller için bize katılın!

Bu bir enerji partisi değil

Harvest Hustle görevi dün başlatılmış, 9 mart ta sonlanacak. Tohumları pixel ile almak daha kazançlı geldi bana, lider tablosu için yapılmaz ama görevi yerine getirme açısından yapılabilir, biraz maliyetli olmakla birlikte istenilenleri kendiniz üretirseniz yapılabilirliği var. Görevi detaylı anlatan video

Tohumu pixels ile almak bencede karlı 1 pixele 10 tohum aldım normalde 60k coins ediyor bu parayı göreve versem zaten en az 6 pixel verecek, maliyet bakımından da eğer görevler itibar veriyorsa paraya değer gibi gözüküyor, göz ucuyla bir baktım 100k yı geçmez gibi 3 görevi de yapmak.

Pixels Event Calendar etkinliği 8 mart saat 17.00 ile 18.00 saatleri arasında 2651 nolu adada yapılacak, enerji partisi değil, etkinlik sırasında neler olacak henüz bende bilmiyorum.
Yarışmaya katıldım ve toplam 5.5m lik eşya verdiler ama süs eşyası oldukları için satması biraz bekletir gibi

Tohumu pixels ile almak bencede karlı 1 pixele 10 tohum aldım normalde 60k coins ediyor bu parayı göreve versem zaten en az 6 pixel verecek, maliyet bakımından da eğer görevler itibar veriyorsa paraya değer gibi gözüküyor, göz ucuyla bir baktım 100k yı geçmez gibi 3 görevi de yapmak.

Yarışmaya katıldım ve toplam 5.5m lik eşya verdiler ama süs eşyası oldukları için satması biraz bekletir gibi

ben görevi tamamladım, itibar puanı bu tür görevlerde bazen sonradan ekleniyor, şimdilik bişey yok; evet, 100k civarı coins harcıyor, en çok zorlayan irontite bar, birde ben onu bronzenite bar olarak görmüşüm 50 tane üretip göreve gidince irontite olduğunu gördüm 🤪 aynı hataya düşmeyin, görev levhasında 1-3 ve 4 ü yapmak yeterli 2 ye gerek yok.

yarışmada hep blue renkte kaldım, sanırım ona bişey çıkmadı. eşyaları envantere mi yolladılar mail ile mi? bu tivitch canlı yayını çok kötüydü sürekli donduğundan çekilişi takip edemedim.

Forum istatistikleri

Konular
14.128
Kullanıcılar
7.105
Son üye
rentsolana
Geri