Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pixels - Pixel Coin Kazanılan Çiftçilik Oyunu

Bugün başladım hayırlısıyla baya da ilerleticem bir sekilde
anlaşılmayacak bişey yok, başlarda biraz zor gelebilir ama zaman ve sabır işi, oynadıkça herşey kolaylaşıyor, güncellemeler bazı şeyleri değiştiriyor; bazen avantaj bazen dezavantaj sağlıyor ama gerekli değişiklikleri gibi duruyor.. sorun yaşadığınız kısımlarda yardımcı oluruz, sorabilirsiniz..

petcare de özellikle başlarda hızlı level atlamak istiyorsanız 5 ada da 6 inek var, günde 3 tur atsanız 18k XP yapar, buda aşırı hızlı level atlamaya neden olur.. birde gübre üretmek güzel XP veriyor ama onu yapmak baştaki oyuncular için baya maliyetli

@fglc hocam,

geçenlerdeki gibi işiniz bitince terk edeceğiniz t3 tarla olursa haberleşelim, bir tarlayı ele geçirip bir daha terk etmeme niyetim var, herkes öyle yapıyor..

t3 farm ürünlerinin yetişme süresi ortalama 1 saat, bir süre toplanmayı bekleme süresi oluyor, çürüme başladığı andan itibaren ise 2 buçuk saat işliyor.. buda en az 4 saat demek, gerekirse uykuyu böleceğim, başka türlü farm ile baş etmem zorlaşıyor.

@fglc hocam,

geçenlerdeki gibi işiniz bitince terk edeceğiniz t3 tarla olursa haberleşelim, bir tarlayı ele geçirip bir daha terk etmeme niyetim var, herkes öyle yapıyor..

t3 farm ürünlerinin yetişme süresi ortalama 1 saat, bir süre toplanmayı bekleme süresi oluyor, çürüme başladığı andan itibaren ise 2 buçuk saat işliyor.. buda en az 4 saat demek, gerekirse uykuyu böleceğim, başka türlü farm ile baş etmem zorlaşıyor.
Hocam bu aralar hiç tarımla uğraşmıyorum, pixels için diğer mesleklere odaklandım zaten farming 25 ten sonra kazanca etkisi yok ama ada bulursam söylerim

Sevgililer günü etkinliği ucuzlamış görevinin birini yaptım diğerini de 3 saat sonra yapacağım, Cuma saat 17:00 civarı bitiyormuş etkinlik

Hocam bu aralar hiç tarımla uğraşmıyorum, pixels için diğer mesleklere odaklandım zaten farming 25 ten sonra kazanca etkisi yok ama ada bulursam söylerim

Sevgililer günü etkinliği ucuzlamış görevinin birini yaptım diğerini de 3 saat sonra yapacağım, Cuma saat 17:00 civarı bitiyormuş etkinlik
bu gece birini bende tamamlarım, yarınada ikinciyi,

bi tane tarla buldum, çürüme sonrası çoğunu ektim ama toplandılar hemen 😆

neyse 95 tanesi bende kaldı, bunu her saat eksem ihtiyacım karşılanır gibi,

kırmızı solucan toplamada itibar verecek mi acaba, o konuda bilgin var mı? yarasa toplamada vermişti diye hatırlıyorum.

bu gece birini bende tamamlarım, yarınada ikinciyi,

bi tane tarla buldum, çürüme sonrası çoğunu ektim ama toplandılar hemen 😆

neyse 95 tanesi bende kaldı, bunu her saat eksem ihtiyacım karşılanır gibi,

kırmızı solucan toplamada itibar verecek mi acaba, o konuda bilgin var mı? yarasa toplamada vermişti diye hatırlıyorum.
Şarapsız 100 tane tarla bir günlük işi görüyor aslında ama daha fazla kazanmaya çalışınca tarla sayısı engelliyor kazanmayı

Aynı rekabeti madencilikte yaşıyorum normal madenlerde sıkıntı yok ama uzay madeni için uğraşmak gerekiyor

Soluncanların büyük bir olayı yok Heartbeet Wine yapmak için kullanılıyor

Şarapsız 100 tane tarla bir günlük işi görüyor aslında ama daha fazla kazanmaya çalışınca tarla sayısı engelliyor kazanmayı

Aynı rekabeti madencilikte yaşıyorum normal madenlerde sıkıntı yok ama uzay madeni için uğraşmak gerekiyor

Soluncanların büyük bir olayı yok Heartbeet Wine yapmak için kullanılıyor
şarap artık kayıp hocam, görevlerde çıkarsa diye elde 3-5 tutuyorum. önceden boş şişe olayı yoktu, o zamanlar yapıp sandığa atmak varmış..

amaç oyunu bir miktar yavaşlatmaktı onu başardılar, ileride yine eski moda geçeceğini düşünüyorum.. veya ihtiyaca göre başka değişiklikler..

şarap artık kayıp hocam, görevlerde çıkarsa diye elde 3-5 tutuyorum. önceden boş şişe olayı yoktu, o zamanlar yapıp sandığa atmak varmış..

amaç oyunu bir miktar yavaşlatmaktı onu başardılar, ileride yine eski moda geçeceğini düşünüyorum.. veya ihtiyaca göre başka değişiklikler..
Ben mecbur business seviyesi için şarap üretiyorum

Oyun hem yavaşladı hem de hızlandı mesela farming,forestry, mining yavaşlarken; stone, metal, aşçılık hızlandı

Ben mecbur business seviyesi için şarap üretiyorum

Oyun hem yavaşladı hem de hızlandı mesela farming,forestry, mining yavaşlarken; stone, metal, aşçılık hızlandı
valentin görevi benimde tamam sayılır, esme görevi önce sizde sonlanacak hocam, esme görevini yarın yapacağım, görev 12 mi istiyor 1 mi? tamamlayınca bana bilgi verirseniz sevinirim, 12 ise boşuna coins harcamayayım.

şu update leri daha erken yapsalar iyi olacak, bu saatlerde yapıyorlar, yetişmeyen görevlerim oluyor.. bugünde iyiydi pixel task sayıları..

valentin görevi benimde tamam sayılır, esme görevi önce sizde sonlanacak hocam, esme görevini yarın yapacağım, görev 12 mi istiyor 1 mi? tamamlayınca bana bilgi verirseniz sevinirim, 12 ise boşuna coins harcamayayım.

şu update leri daha erken yapsalar iyi olacak, bu saatlerde yapıyorlar, yetişmeyen görevlerim oluyor.. bugünde iyiydi pixel task sayıları..
Çikolata kutusunu diyorsanız ondan 1 tane yetiyor çiçeği diyorsanız güncelleme bittiğinde söylerim

Güncellemeleri rastgele yapıyorlar kafalarına göre insan bir söyler yarın şu saatte olcak gibi

Forum istatistikleri

Konular
14.095
Kullanıcılar
7.049
Son üye
slhttnkndk
Geri