Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pixels - Pixel Coin Kazanılan Çiftçilik Oyunu

en yardımcı yer burası hocam, https://www.pixels.tips/ hem fiyat listesini gösteriyor, hemde hangi üründen üreteceksenizüzerine tıkladığınızda hangi itemler gerekiyor, kaç dakika sürüyor, toplam maliyeti ve satış rakamı karşılaştırması, kaç enerji harcadığı, kaç xp verdiği, level kaçta üretim hakkı tanındığı gibi bilgileri bulabilirsiniz
Senin hepsi ezberindedir artık hocam. Şuan bana o kadar zor geliyor ki yeni bir oyunu baştan sona öğrenmek 🙂

Günlük ne kadr zamanını alıyor hocam?
bugün gündüz neredeyse hiç girmedim, enerji deposunu hızla boşaltıp çıktım, akşam yemekten sonra girdim, hem oyuna bakıyorum hem diğer işlemleri hallediyorum hem de film izliyorum hocam, aşırı engel teşkil etmiyor ama dediğim gibi çoğu şey ezbere olduğundan, ilk ay günlük sadece oyun 4-5 saatimi alıyordu, şimdi diğer işlemlerim dahil en fazla 2-3 saat, hedeflenen levele ulaşınca pixel görevleri hariç çok bişey yapmayacağım diyenler için 1 civarı anca zaman alır

Bu el aletlerinin durabilite olayını nasıl çözüypruz hocam.
hocam balta, kazma, makas vb itemlerin sağlık durumunu diyorsanız, bu olay son güncellemede eklendi, önceden böyle birşey yoktu, sağlık bitince balta kırılıp elden düşüyor, sağlık nasıl yükseliyor bilmiyorum henüz, yenisini üretip onla devam ederek aştım şimdilik bu sorunu ama sağlık eklendiğine göre vardır çözümü.

hocam balta, kazma, makas vb itemlerin sağlık durumunu diyorsanız, bu olay son güncellemede eklendi, önceden böyle birşey yoktu, sağlık bitince balta kırılıp elden düşüyor, sağlık nasıl yükseliyor bilmiyorum henüz, yenisini üretip onla devam ederek aştım şimdilik bu sorunu ama sağlık eklendiğine göre vardır çözümü.
Karakteri seri kasmaya engel oluyor

pixel görevlerinin çıktığı yerle ilgili bilgi olması amacıyla kendi adamın ev içi görüntüsünü paylaşıyorum.

resim.webp

karakterimin arkasında ki kırmızı uçlu çıkıntıya tıkladığınızda o günkü aktif görevleriniz açılır, ev içerisindeki sandıklar sahip olduğunuz itemleri tutabileceğiniz yerdir, level yükseldiğinde üretimleri sizlerde de açılacak, üretim açılana kadar (ya da pazar dan satın alana kadar) terra villa şehrindeki binaların içindeki sandıklarda fazla itemlerinizi tutabilirsiniz, başkası sizin koyduğunuz itemi görmez/alamaz ama dikkat edin çöp tenekelerine koymayın, oraya koyarsanız itemi bir süre sonra kaybedersiniz.

pixel görev penceresi açıldığında böyle görülecek, şuan bende 3 adet pixel görevi görünüyor, diğerlerinden coins kazanırken, pixel görevlerini tamamladığınızda pixel kazanırsınız.

resim 1.webp

tek seferde 1 pixel kazanabileceğiniz görevde açılabilir daha fazla kazanabileceğiniz görevde; bunu belirleyen level durumunuzdur, şuan bende iki görev 3 er pixel değerinde 1 görev 10 pixel değerinde.

Forum istatistikleri

Konular
13.875
Kullanıcılar
6.959
Son üye
mikefuga75
Geri