Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Sunflower Land - $Flower Token Kazanılan Çiftlik Oyunu

ilk SFL teslimatımı yaptım, 1 adet popcorn teslim edip 0.4 SFL aldım. Teslimat tamamlandığı gibi yenisi açıldı, yenisinin açılması için günün dolması beklenmiyor yani.. yeni teslimat görevi 12 adet mashed potato.. bunun için pazardan potato almam gerekti 200 adet aldım. satışa koyan o kadar koymuş, daha az satın alma yeri var mı bilmiyorum ama varsa da bulamadım.

oyunla ilgili güncel türkçe videolar yok, o yüzden oynayarak deneyimliyorum.. benzer bilgilere erişir ve yazarsanız iyi olur, ortal bir oynama stratejimiz ve önbilgimiz olur. yabancılar hergün video atıyor ama dil sorun

teslimat görevleri sırasında üzerine tıkladığınız avatarın açılan konuşma penceresinde sağ üstte mavi kare ile gösterdiğim hediye kutusuna tıklayıp ekstra hediyeyi almayı unutmayın, gelişime oldukça katkısı oluyor.

resim 2.webp

oyunun uygulaması mevcut ve türkçe dil desteği var. tarayıcıdan girenler içinde sağ alt köşedeki ayarlar kısmından dil seçeneği türkçe yapılabiliyor.

teslimat görevleri sırasında üzerine tıkladığınız avatarın açılan konuşma penceresinde sağ üstte mavi kare ile gösterdiğim hediye kutusuna tıklayıp ekstra hediyeyi almayı unutmayın, gelişime oldukça katkısı oluyor.

Ekli dosyayı görüntüle 18549

oyunun uygulaması mevcut ve türkçe dil desteği var. tarayıcıdan girenler içinde sağ alt köşedeki ayarlar kısmından dil seçeneği türkçe yapılabiliyor.
Hocam uygulamada hızlı hızlı hasat yaparken haritanın köşesine atıyor kamerayı çözümünü biliyor musunuz?

Hocam uygulamada hızlı hızlı hasat yaparken haritanın köşesine atıyor kamerayı çözümünü biliyor musunuz?
uygulama kullanmıyorum, metamask cüzdanındaki entegre browser kullanıyorum ama bazen yapılan işlemleri manuel kaydetmek gerekiyor sanırsam, sağ alttaki ayarların üstündeki kaydet düğmesine uygulama sırasında ara ara tıklayın.

sizin ada haritanızda ekme alanları topluca bir yerdeydi, bir kaç hesabın adasını gördüm; onlarda da ekme alanı, ağaçlar, taşlar düzenlice bir kenarda duruyor. onların yerlerini değiştirme yeri mi var, size öyle mi denk geldi?

uygulama kullanmıyorum, metamask cüzdanındaki entegre browser kullanıyorum ama bazen yapılan işlemleri manuel kaydetmek gerekiyor sanırsam, sağ alttaki ayarların üstündeki kaydet düğmesine uygulama sırasında ara ara tıklayın.

sizin ada haritanızda ekme alanları topluca bir yerdeydi, bir kaç hesabın adasını gördüm; onlarda da ekme alanı, ağaçlar, taşlar düzenlice bir kenarda duruyor. onların yerlerini değiştirme yeri mi var, size öyle mi denk geldi?
Sağ üst köşede el işareti var oradan değiştiriliyor.

retreat (geri çekilme) adası açık olanlar bana binasına gidip insan olduklarını doğruladıklarında 100 itibar puanı alıyor, doğrulama için birkaç saniye yüzünüzü kameraya tutmanız yeterli oluyor, ayrıca pazar da token karşılığı ürün satışı yapabilmeniz içinde bu doğrulama gerekli

retreat (geri çekilme) adası açık olanlar bana binasına gidip insan olduklarını doğruladıklarında 100 itibar puanı alıyor, doğrulama için birkaç saniye yüzünüzü kameraya tutmanız yeterli oluyor, ayrıca pazar da token karşılığı ürün satışı yapabilmeniz içinde bu doğrulama gerekli
yorumdaki bana binası banka binası olacak..

Discord. Bağlamada sürekli hata veriyor. Çözebilen var mı?
önceden discordu yan sekmede açmış olun, ben onlarca hatadan sonra öyle yapabilmiştim

Forum istatistikleri

Konular
14.180
Kullanıcılar
7.160
Son üye
visualsclipping
Geri