leomessiii
Newbie
- BNB
- 0,00016101
eskiden çok oynardım bunu ama adam akıllı alamadım hiç siz ne kazanıyosunuz
bu tür oyunlarda ilk bir kaç ay gelişmeye odaklı giderim, o yüzden günde şu kadar kazanıyorum diyemem şuan..eskiden çok oynardım bunu ama adam akıllı alamadım hiç siz ne kazanıyosunuz
aslında bayadır oynadıysanız bilmeniz lazım 🙂Ekli dosyayı görüntüle 18551
sadece bu şekilde mi kazanılıyor hocalarım nasıl birşey oluyor bayadır uzağımda biraz anlatabilir misiniz ne kadar getirir bu
Günde 8-10$ için sizce kaç aylık gelişme ve ne kadar yatırım gerekiyor hocam ?bu tür oyunlarda ilk bir kaç ay gelişmeye odaklı giderim, o yüzden günde şu kadar kazanıyorum diyemem şuan..
aslında bayadır oynadıysanız bilmeniz lazım 🙂
bu gösterdiğiniz ekran $SFL karşılığı oyun içinde kullanılacak coins satın alma ekranı,
coins adanızı ve avatarınızı geliştirmeye yarar, çekim yapabilmek ve gerçek para kazanabilmek için oyunun tokenini kazanmanız gerekiyor..
bunuda teslimat görevleri ve herkesin kullandığı pazarda satışlar yaparak kazanabilirsiniz.
teslimat görevleri levelinize göre açılıyor, ben şuan level 14'üm günde 2 adet teslimat görevi açık, buda ortalama 1 $SFL civarı ediyor, günde ekip topladıklarımı ve aldığım odun, taş gibi itemleri satarsam 4-5 $SFL alabilirim, bunlarda ortalama 0,6 ile 0,8 dolar arası kazanç eder ama bunu yaparsam gelişim durur.
oyuna başlayalım yeni sayılır, şuanki gelişimimle cevaplayabileceğim bu ama gelişmiş hesaplarda günde 8-10 dolar ve yukarısı alanları x ve yorutube da görebilirsiniz.
Sol altta. Kitabın üzerinde mercek var. Orada çıkıyor. Level atladıkça mı yeni görev çıkıyor yoksa yaptıkça mı yeni görev çıkıyor tam olarak ben de çözemedim. 3 Gündür oynuyorum. Gözlemlediğim kadarıyla yaptıkça yeni görev çıkıyor gibi geldi bana. Pixel'e göre daha sade, daha anlaşılır bir oyun. Benim hoşuma gitti. Ben de balıkçılık için solucanı nasıl elde edeceğim onu çözemedim.Flood olucak kusura bakmayın. Oyuna bugün itibariyle başladım. Bu delivery görevleri ne zaman açılıyor veya nereden görebiliriz ?
Cevabınız için teşekkürler. Yorumu attıktan sonra buldum. Anladığım kadarıyla level atladıkça yeni tohumlar veriyor ve ona göre yeni görevler açılıyor. Evet Pixel'e daha sade ve anlaşılır bir oyunSol altta. Kitabın üzerinde mercek var. Orada çıkıyor. Level atladıkça mı yeni görev çıkıyor yoksa yaptıkça mı yeni görev çıkıyor tam olarak ben de çözemedim. 3 Gündür oynuyorum. Gözlemlediğim kadarıyla yaptıkça yeni görev çıkıyor gibi geldi bana. Pixel'e göre daha sade, daha anlaşılır bir oyun. Benim hoşuma gitti. Ben de balıkçılık için solucanı nasıl elde edeceğim onu çözemedim.
level atladıkça yeni teslimat görevleri açılıyor, görevlerin bulunduğu yerde kaç level de yenisi açılacağı gösteriliyor zaten, kitabın üstünü tıklayınca oradan inceleyebilirsiniz.Sol altta. Kitabın üzerinde mercek var. Orada çıkıyor. Level atladıkça mı yeni görev çıkıyor yoksa yaptıkça mı yeni görev çıkıyor tam olarak ben de çözemedim. 3 Gündür oynuyorum. Gözlemlediğim kadarıyla yaptıkça yeni görev çıkıyor gibi geldi bana. Pixel'e göre daha sade, daha anlaşılır bir oyun. Benim hoşuma gitti. Ben de balıkçılık için solucanı nasıl elde edeceğim onu çözemedim.
bunun cevabı zor hocam, mesela pixel de o rakamı kazanacak duruma getirdim kendimi ama pixel'deki fiyat düşüşü olumsuz etkiledi.. yinede kendi adıma min 1 ay en fazla 2 ay çekim yapmayacağım, oyundan ne alırsam geri gelişim için harcayacağım. Yatırım ilk 24 saatte güzel GEMS teklifleri vardı, 15 dolarlık aldım ve 3 aylık VİP alıp kalanlarıda ek tohumları açmak için kullanıyorum. Bunlar dışında hızlı gelişim için yatırım yapmayacağım.Günde 8-10$ için sizce kaç aylık gelişme ve ne kadar yatırım gerekiyor hocam ?
Detaylı cevabınız için teşekkürler hocam. Sanırım kabak tohum olarak satılmıyor ona opensea'den bakmıştım ve fiyatı 0.01$'dı. Sanırım herhangi bir itemi Opensea'den alınca otomatik hesabımıza yansıyor. Birkaç gün gelişip oyunu çözmeye çalışacağım ondan sonra 3 aylık vip almak mantıklı duruyor. Benimde amacım 1-2 boyunca çekim yapmadan gelişmek. Sonrasında güzel kazanç mümkün gibi duruyorlevel atladıkça yeni teslimat görevleri açılıyor, görevlerin bulunduğu yerde kaç level de yenisi açılacağı gösteriliyor zaten, kitabın üstünü tıklayınca oradan inceleyebilirsiniz.
balıkçılık için el aletleri ürettiğiniz yerin inşaa et kısmından Compost Bin binasını inşa etmeniz ve hem gübre hem de balık yemi üretmeniz gerekiyor, ayrıca el aletleri üretilen yerde olta yapmanız gerek. Oyunun başları için oldukça maliyetli, bunu şimdilik önceliğe almayın derim, ben yaptım ama balık tutmuyorum çünkü baya bir maliyeti oluyor, yalnız yem ve gübre üretmek için yapabilirsiniz, uzun süreli tohumların üzerine gübre veriyor %30 daha verimli mahsul alıyorum.
bunun cevabı zor hocam, mesela pixel de o rakamı kazanacak duruma getirdim kendimi ama pixel'deki fiyat düşüşü olumsuz etkiledi.. yinede kendi adıma min 1 ay en fazla 2 ay çekim yapmayacağım, oyundan ne alırsam geri gelişim için harcayacağım. Yatırım ilk 24 saatte güzel GEMS teklifleri vardı, 15 dolarlık aldım ve 3 aylık VİP alıp kalanlarıda ek tohumları açmak için kullanıyorum. Bunlar dışında hızlı gelişim için yatırım yapmayacağım.
--------
bugün pazar fiyatlarında %500 - %1000 arası yükselmeler olmuş, muhtemelen $SFL çekim ve depositlerin kapanmasından dolayı olabilir, birde 1 Nisan'da yeni token $FLOWER geçilince onda fiyat nasıl olacak belli değil, bunların etkisiyle dalgalanmalar olacak gibi, pazarı açık olupta elindeki fazla ürünü değerlendirmek isteyen olursa..
opensea.io sitesi oyunun NFT ve itemlerinin alınıp satıldığı market olarak dikkat çekiyor ama kullanılışını beceremedim.. bana lazım olan sadece oyunun itemlerinin bulunduğu filtreli bir arama yapabilmek, bir kaç yerde 1 odun 0.01 usd satıldığını duydum, oyunun kendi pazarıyla orayı kıyaslamak, gelişim sonrası kazancı ne derece etkiler bakabilmek iyi olur. filtreli aramayı yapabilen varsa ve anlatırsa sevinirim.
mevsim olayı var, neyi ekeceğimize mevsimlere göre karar veriliyor. başlangıçta herkesin adası bahar sonrası değişiyor ama değişim ne zaman başlıyor, nasıl oluyor bilgim yok. opensea da filtreli arama yerini bana anlatabilir misin? özelden veya detaylı tek yorumla olacaksa buradanDetaylı cevabınız için teşekkürler hocam. Sanırım kabak tohum olarak satılmıyor ona opensea'den bakmıştım ve fiyatı 0.01$'dı. Sanırım herhangi bir itemi Opensea'den alınca otomatik hesabımıza yansıyor. Birkaç gün gelişip oyunu çözmeye çalışacağım ondan sonra 3 aylık vip almak mantıklı duruyor. Benimde amacım 1-2 boyunca çekim yapmadan gelişmek. Sonrasında güzel kazanç mümkün gibi duruyor