Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Sunflower Land - $Flower Token Kazanılan Çiftlik Oyunu

bilgi için sağol, şu mevsim olayını çözemedim daha, sitede de çok detay bulamadım

hangi mevsimde olduğumuzu gösteren bir ekran veya mevsim değişimini gösteren süre bilgileri var mı sizde
Rica ederim, mevsimler spring island'a (10 altın verilip geçilen adaya) yükselince değişmeye başlıyor . Başlangıçta verilen temel adada sadece ilkbahar mevsimini yaşamak mümkün

tavuk yetiştiriciliğinde şöyle bir dezavantaj var, aslında bekliyordum ama daha ileri seviyede; tavuklardan biri müzik dinlemek istiyor, bunun için aletler kısmından music box almak gerekiyor (50,000 coins) bunu alana kadar o tavuktan faydalanamıycam, umarım en azından bir süre daha başka müzik dinlemek isteyen olmaz

resim 2.webp

tavuk yetiştiriciliğinde şöyle bir dezavantaj var, aslında bekliyordum ama daha ileri seviyede; tavuklardan biri müzik dinlemek istiyor, bunun için aletler kısmından music box almak gerekiyor (50,000 coins) bunu alana kadar o tavuktan faydalanamıycam, umarım en azından bir süre daha başka müzik dinlemek isteyen olmaz

Ekli dosyayı görüntüle 18569
Daha çok dinlemek isteyen olacak. Benüm bir hastam bile var 🙂

Daha çok dinlemek isteyen olacak. Benüm bir hastam bile var 🙂
sayı 3 e çıktı, hasta bende de oldu iyileştirdim.. oyunun temeli sürdürülebilirlik için iyi gelişimin yavaş olması daha değerli yapıyor ama depositin kapalı olduğu zamanda bu kadar zorlk biraz caydırıcı olabilir. yedikleri yemlere, hastalanmaya ve bu müzik olayına bakınca, bu aşamada kar mı zarar mı, ince bir hesap lazım..

flower nasıl alıyoruz
mayıs ayında listelenecek, flower depositler kapalı şuan, sadece oyunu oynayarak teslimat görevlerinden ve pazardan kazanılabiliyor.

oyun başlangıçta uygulama üzerinden kod vererek ref izni veriyordu, şimdi ref bağlantısı vererek ortaklık programı başlatmış durumda

@Vonzarovich müsait bir anınızda konuya ekleyebilirseniz memnun olurum

oyunda telegram ve x bağalama görevleri var, çiftliğin ekran görüntüsünü istenilen şekilde paylaşma karşılığı ödüller mevcut

oyun başlangıçta uygulama üzerinden kod vererek ref izni veriyordu, şimdi ref bağlantısı vererek ortaklık programı başlatmış durumda

@Vonzarovich müsait bir anınızda konuya ekleyebilirseniz memnun olurum

oyunda telegram ve x bağalama görevleri var, çiftliğin ekran görüntüsünü istenilen şekilde paylaşma karşılığı ödüller mevcut
Ana konuya eklendi.

Ben hala şu discord işini çözemedim. Sinir etti beni.

Forum istatistikleri

Konular
14.186
Kullanıcılar
7.180
Son üye
holdeys
Geri